Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mulan

Przyszłe mamusie z Legionowa...

Polecane posty

Gość Mulan

Witam wszystkich... Moze znajda sie wsród was jakieś osobki które spodziewaja sie swoich "MALEŃSTW" w niedługiej przyszłosci i są na dodatek z Legionowa???? Powstaja różne tzw.kluby na tej kafeterii więc dlaczego nie taki??? Chciałabym aby można tu było poplotkować o wszystkim...naszych obawach, podzielić sie dobrymi i sprawdzonymi poradami.... Acha dodam że sama spodziewam sie MALEŃSTWA za 3 m-ce..;) i już nie moge sie na niego doczekać!!! Zapraszam wszystkich chętnych...bedzie mi barzdzo miło :)

Gość mama Filipka
gratulacje:):):) 3 m-ce miną szybko:)..ale doibrze ze nie będzie juz to czas upałów :) pozdrawiam

Gość Mulan
Witam mamę Filipka.... Dzięki za gratulacje...;) Masz racje...może tych upałów już nie bedzie, ale nie wiem jak ja przeżyję te obecne....???? Mam nadzieję ze jednak troche sie schłodzi w najbliższych dniach... Jesteś może z Legionowa??? Czy tak po prostu zaznaczyłaś swoja obecność??? Jest mi bardzo miło....ze choc ty jedna bo jak widze chyba tych mamuś z Legionowa to nie jest zbyt dużo, co??? Pozdrawiam i odzywaj się od czasu do czasu....;)

Gość hannah23
Witam Mieszkam w Legionowie lecz co prawda nie jestem w ciąży, ale od dawna staramy sie z mężem o Nasze maleństwo i mam nadzieje że wkrótce to sie zmieni, w koncu trafiłam na kompetentnego gin i mam nadzieję że Nam pomoze.Pozdrawiam. P.S. Dzięki za ten topik,odezwę się i mam nadzieję że z dobrą wiadomością ...

Gość Mulan
Witam...HANNAH23.... Fajnie ze sie odezwałaś.... Trzymam kciuki z moim malenstwem,coby szybciutko sie udało i mialo w niedlugim czasie towarzystwo!!! ;) Odwiedzaj topic kiedy zechcesz....zapraszam i fajnie ze jestes...;) A jakiego lekarza napotkałas na swojej drodze??? Jestem ciekawska...ale sama rozumiesz...;) Jesli mozesz to napisz???

Gość Mulan
Widze ze malo jest przyszlych mam w tym miasteczku....:( Kurcze nie wiem jak to mozliwe ale gdzie nie spojrze to kobitka z brzuchalkiem.... Odezwijcie sie oczekujace... A moze odezwa sie juz obecne mamusie???? Bedzie mi bardzo milusio....;)

Gość posz ukiwaczka...
pszukuje malzenstwa Ani i MAcka z Legionowa... Znacie???

Gość Mulan

Gość kaajka
witam,ja jestem z Legionowa i jestem juz mamusią 1,5 rocznej córci...ale coś mi się zdaje ze niedługo zacznę mężusia namawiac na jeszcze jednego szkrabka:-) serdecznie pozdrawiam

Gość Mulan
witaj kajka... Bardzo mi milo... Ale ci fajnie...ja dopiero czekam na mojego skarbka...:) A powiedz mi w ktorej czesci mieszkasz??? Jesli mozesz i chcesz... Ja niedawno sie tu przeprowadzilam... Zycze owocnych staran - znajac te kobiece sposoby to dlugo nie bedziesz go musiala namawiac,co??? ;) Jesli wogole go bedziesz musiala namawiac!!! Fajnie ze sie odezwalas...pisz jak bedziesz miala wolna chwilke, choc wiem ze taki skarbek zajmuje wieksza czesc dnia...;) Pozdrawiam Ciebie i Malutka!!!

A ja jestem mamą już 2letniego chłopaka :D ... Wiecie, tu, w Legionowie, nie bardzo jest gdzie iść z dzieckiem...

Gość Mulan
Tez to zauwazylam... Kurcze i nic z tym nie robia... Tu gdzie mieszkam sa jakies przyzwoite w miare jeszcze place zabaw...ale jakis park albo cos...przydalby sie, co??? Narazie kicha...:(

po prawdzie, park niby jest, ten Jana Pawła II. Ale nie chcę tam chodzić, bo okolica jest tragiczna - popijawy wieczorne, Bóg wie co jeszcze... A piaskownice przy blokach, ehh, same wiecie :( ...

Gość kaajka
hmm...ja właśnie mieszkam w okolicach parku...przy targu...i macie racje kobietki...nie bardzo jest gdzie tu wyjśc.Dobrze ze mam prawko...wsiadamy w samochód ii nie musimy się kisic w bloku...jeździmy nad wode albo do babci na działeczke... Mulan-skąd się tu przeprowadzilaś?z daleka? pozdrawiamy mamusie... te obecne i te przyszłe:-)

Gość kaajka
a odnosnie namawiania męża..to moze byc cięzko...przydaloby się wieksze mieszkanko... nie chce takiej duzej przerwy między dzieciaczkami...najlepiej by bylo jedno po drugim...ale chyba będzie inaczej...hmmm

Gość Mulan
Witam... Fajnie ze nas przybywa... Kajka--- ja mieszkam na piaskach...wiec do tego parku mam hektar drogi....i nie bywam tam wogole!!! No chyba ze na targu...;) Ale tez zadko-nie lubie tego tloku i scisku. Tez wole sie wybrac nad wode, albo w jakies inne spokojne miejsce...zwlaszcza ze jest teraz tak goraco... Pozdrawiam serdecznie, bo goraco to juz jest za oknem ;)

Gość upupupupupuuuuuuuuppppp