Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona i ciekawa

Plamienie, okres, wziecie 1 tabletki...

Polecane posty

Gość zagubiona i ciekawa

No wlasnie mialam taki przypadek ze plamilam na brazowo, nie wzielam tabletki, dopiero nastepnego dnia kiedy kiedy juz bylam pewna ze to okres... Czy dobrze zrobilam, czy moze powinnam wziac jak plamilam(choc normalny okres to nie byl). Oczywiscie teraz zabezpieczam sie przez pierwszy cykl.

nie chcem cie martwic ale zrobilas zle.Nawet jak plamisz powinnas dalej kontynuowac branie tabletek.Nie mozes przerywac kiedy chcesz cyklu. tabletki powinnas brac jedna po drugiej przez 21 dni codziennie.a dopiero potem zrobic 7 dniowa przerwe.Ale dobrze ze sie zabezpieczasz.

zagubiona...--> ja też tak kiedyś miałam, że przy pierwszym opakowaniu wzięłam 1 tabletkę jak pojawiła sie krew a nie tylko plamienie, myslę, ze jest ok pozdrawiam

Gość zagubiona i ciekawa
angel zle mnie zrozumialas... biore dalej.

Gość zagubiona i ciekawa
Morven a zabezpieczalas sie przez pierwszy cykl??

Gość zagubiona i ciekawa
angel ja wiem jak przyjmowac tabletki ;) Tylko nie wzielam pierwszej jak plamilam tylko jak sie pojawil normalny okres :) Na straonie www.antykoncepcja.pl wyczytalam ze jak sie nie wezmie pierwszego dnia miesiaczki to trzeba sie zabezpieczac przez 7 dni zazywania.... ja kiedys slyszalam ze caly pierwszy cykl trzeba i zglupialam.