Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia_Młoda

Czy ktoś z was dostał takiego maila??

Polecane posty

Chodzi mi o \" 14 bezpłatnych noclegów w Polsce i zagranicą\" chciałabym się coś o tym dowiedzieć czo to ściema??

Gość ściema

Gość matka mojego polowka
sprawdzala te hotele (dzwonila do nich z ksiazki) pytala sie o te akcje w necie i wszyscy potwierdzali, ze takie cos jest i jest prawda

ciagle to przysylaja, wykasuj badziewie i tyle. urodzilas sie wczoraj? predzej mi na glowie kaktus wyrosnie, niz uwierze, ze ktokolwiek rozdaje obcym ludziom noclegi za darmo :)

Ja... juz nie raz ;) Eurorest, czy cos... Noclegi za darmo... Ale wyzywenie musisz zaplacic i suma sumarum wychodzi drozej :P

No własnie, też mi się tak wydaje, że jest to prawda, tylko samemu trzeba zapłacić przejazd i wyżywienie:/ja już chyba z 5 takich maili dostałam:/

Gość niewiedząca
ja też dostałam, ale nie wierzę- kto rozdaje 4 noclegów za free?? no, chyba że jak za przejazd i wyżywienie zapłacisz (u nich) to wtedy tak...

Gość niewiedząca
14 noclegów *

Gość zzzzzzzz
A kiedy już się znajdziesz setki czy tysiące kilometrów od domu, będą Cię mieli "na widelcu".

ja odstalam taki dwa razy, moja mama tez wiec jak sie okazuje nie jestesmy takie wyjatkowe, co drugi uzytkownik poczty o2 czy tlenu dostal pewnie takiego maila :) wywal dziadostwo i juz

Gość wow..
to wcale nie jest za darmo przeczytaj sobie regulamin i tam jest napisane, że nocleg masz za darmo, ale musisz wykupić całodzienne wyzywienie, którego cena mieści się w granicach 50-70 zł za dobę nie ma nic za darmo