Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia wątroby metodą Huldy Clark

Polecane posty

Gość gość
Moniuszka nie nerwujsia ❤️ Bez mózgu nie mozna pisać,ani czytać,tym bardziej bez świadomości :-) Podczytliwa,chuć niejedno ma imię. Na wojnie i w miłości wszystko dozwolone :-) papa 😘

No więc gościu nie rozumiem sensu i celu... Pozdr. Kobitki ale walczycie A tu taka piękna pogoda za oknem Jadę na ryby Buzka duża dla Was🌼❤️👄

Hej :) :) ależ tu się zrobiło ciekawie i ........ niebanalnie... jakie interesujące i gorące dyskusje!! :) :) ... Gościu, mylisz się... mnie się wydaje, że można i pisać i czytać i nawet mówić bez używania mózgu... pooglądaj tv, szczególnie jeden temat... związany z pewną katastrofą :( nooo, a przynajmniej przez wielu ludzi mózg, jeśli już, to wykorzystywany jest na tyle szczątkowo, że jest to, wg mnie, absolutne marnotrawstwo... matka-natura powinna to koniecznie zweryfikować.... ... co do świadomości... to tym bardziej!! czyż nie lepiej funkcjonować w oparciu nie o "świadomość" ale bardziej prosty i o ileż skuteczniejszy mechanizm "głoszenie prawdy- bezdyskusyjny odbiór"... (patrz lekarze, księża...). ... Moniuszko, nie przejmuj się tym sadełkiem... ja też po świętach biorę się za to :) :) damy radę ;) Fajnie, że masz w sobie tyle energii :) ... Poduś, ależ jesteś ciekawską osobą :) nie mam jeszcze 40-stki... "parę" latek mi jeszcze brakuje, ale już nie tak dużo :) A Ty, jeśli dobrze pamiętam, masz około 30-stu?? O kobietach..... ok :) to taka sobie opowiastka... możecie na niej same coś sobie stworzyć, albo też... zupełnie się nad tym nie zastanawiać :) więc.... każda kobieta (bez względu na wiek) składa się z trzech "części" tak jakby były w niej trzy kobiety Jedna - to ta, którą widzimy, która pracuje, gotuje, rodzi i wychowuje dzieci, którą widzą na co dzień inni ludzie. Czyli to jesteśmy te "widoczne" my - te, o które dbamy, ładnie ubieramy, odchudzamy itd. Zorganizowane, skuteczne, albo i nie :), itd. Druga, która zawsze w nas mieszka - to - mała dziewczynka. Mała dziewczynka to ta, która się czegoś boi, jest nieufna, czasem zagubiona, o którą trzeba dbać (jak o małą dziewczynkę) (oczywiście to my same musimy o nią dbać), ale!! to jest też ta, która jest ciekawa, szuka, bada, wlezie tam gdzie "kobieta" sama by nie weszła, zrobi coś głupiego (czego "kobieta" by nie zrobiła)... trzecia - też w nas zawsze mieszka - to wiedźma Wiedźma to ta, która ma wiedzę, wie jak pomóc, zna się (chociaż trochę) na ziołach (i oczyszczaniu wątroby :) ), ma głęboką i wielką mądrość, intuicję, zna magię i czary... a wiedza ta często pochodzi od poprzednich pokoleń, jej babek, też wiedźm... Ta wiedźma czuwa, nie pozwala zrobić niczego, co mogłoby zaszkodzić, co byłoby dla nas złe... Ale też wiedźma jest po prostu bardzo dobra, potrafi upiec słodki placek, zrobić ziołową herbatę i pocieszyć... ... Cały sens tego wszystkiego polega na tym, żeby te trzy "kobiety" w sobie odkryć i żeby z nich wszystkich korzystać... żeby ze sobą współpracowały, żeby wspólnie działały a jak zapomnimy o którejś z nich, albo ją pominiemy, to... są depresje, nerwice, problemy z odnalezieniem sensu, gubimy się :) ... ot, taka sobie historyjka :) opowiedziana w wielkim skrócie, bo trudno tu pisać szerzej i dokładnie, a poza tym... i tak każda z nas musi sobie sama resztę wymyślić i dopowiedzieć :) :) :) ... ps. moje dzieci zażyczyły sobie (pod groźbą, że inaczej nie idą święcić), żeby do koszyczka ze święconką włożyć kość dla psa i nową obróżkę dla kota :D :D zgodziłam się :)

Gość gość
Lee napisała takie mądrego posta i co ??? Zero reakcji. Z tego wniosek,że lepiej pisać głupoty. Wtedy od razu robi się dyskusja jak w polskim sejmie !! :-P Pozdrawiam Lee 🌼 😘 ❤️ To pisałem ja , Kingdarr ;-) -- miłego dnia dla wszystkich :-)

Kurcze, gość mnie ubiegł... właśnie weszłam tu i chciałam napisać... że znów się napisałam / naprodukowałam... sama dla siebie :( Nie rozumiem tego... najpierw zadajecie pytania... albo narzekacie, że nikt nie pisze... i prosicie, żeby pisać więcej....... a potem ciszaaaaaaaa.... W sumie to: - po pierwsze - nie mam już ochoty gadać sama z sobą - po drugie - jest wiosna i też mam co robić; powiem więcej, mam zajęć od cholery... więc i ja stąd znikam ... pozdrawiam ... ps. wesołych świąt ... ps2. pozdrawiam Gościa :) :) :) 👄 ❤️ 👄

No hejka na sobotę. Wpadłam na chwilkę. :) Lee coś w tym jest odnośnie trzech kobiet w różnym wieku w jednej kobiecie:) I masz rację, trzeba je wszystkie w sobie odkryć.

Tak na szybko do tych co mają trądzik. To kupiłam liścia oliwnego na helico ( to już szczegół, że tak mi apetyt podkręcił że non stop głodna chodzę) i dokopałam się do informacji, że pięknie zwalcza trądzik, zwłaszcza jesli to gronkowiec skórny. A w pewnej gazecie dla bab (kupuję tylko jedną, taka co plot tam nie ma he he) zamieszczony został przepis na naturalny puder mający działanie antybakteryjne: * 2-3 szczypty drobno mielonego cynamonu szczypta propolisu w proszku łyżka mazeiny lub skrobi ziemniaczanej mieszamy dokładnie i używamy od razu po przygotowaniu. *** I jeszcze pytanie do osób, które robią same ocet jabłkowy. Czy jak jest on w pełni dojrzały, to jest on bardzo kwaśny jak spirytusowy, czy bardziej jak bardzo łagodna cytryna? Bo kupny mam właśnie taki mocny, a ten co sama robiłam jest łagodny i pyszny. Woda z nim smakuje jak woda z cytryną. ** Pozdro dla wszystkich i zdrowych Świąt.

Nie dziw się Lee, że nikt dzisiaj nie pisze, bo każdy w kuchni siedzi, też tam zaraz idę. Jutro i pojutrze też będzie posucha. He he kość dla psa dzieci chciały? W sumie dobrze pomyślały, bo by się musiały swoją wędliną z psem podzielić:)

Gość gość
Większość populacji nie jest w stanie myśleć krytycznie, niezależnie od religii czy kultury, w jakiej się wychowała. Jedynie niewielka część jest w stanie analizować swoje czyny z perspektywy innych osób albo skutków środowiskowych. Także tych, o których pisał Kant jako o imperatywie kategorycznym. Efekty takiego stanu ludzkości widzimy na co dzień dookoła siebie. Nadziei na poprawę nie ma, chyba, że inżynieria genetyczna kiedyś wytworzy nowy gatunek człowieka. Religia jest jedynym, na czym masy osób niepełnowartościowych intelektualnie mogą opierać się w życiu. Ślepa wiara zastępuje pojmowanie, refleksję i etykę. Filozofia nie ma tym ludziom nic do zaoferowania, bo nie są w stanie jej pojąć. Czym ich socjalizować, jeśli nie jakąś formą opium dla ludu, na którą chcą dać się nabrać? ---- Ludzie są bardzo nędznymi zwierzętami i nie da się ich naprawić przy użyciu edukacji, bo większość jest zbyt tępa. Agresję wewnątrzgatunkową i pozagatunkową człowieka można bez użycia religii zmniejszyć wyłącznie zapewniając poczucie bezpieczeństwa i zaspokojenie podstawowych potrzeb typu mieszkanie, odzież, żywność, partner seksualny. To może nie wystarczyć, jeśli system ekonomiczny wytwarza duże nierówności lub ludzie żyją w nadmiernym zagęszczeniu. Oczywiście w cywilizacji słowiańskiej gęstość zaludnienia była niska, ludzie potrzebowali współpracy na szczeblu osady by przetrwać, dzielili się sprawiedliwie produktami swojej pracy. Czy postęp techniczny i wzrost gęstości zaludnienia pozwoliłby cywilizacji słowiańskiej zachować egalitarną strukturę, społeczną, słowiańską etykę i stworzyć człowieka mniej niebezpiecznego dla innych ludzi i całej planety niż chrześcijaństwo niestety możemy tylko zgadywać. - -- Obecny stan świata jest istotnie efektem działania chrześcijaństwa. Wprawdzie w jego krwiożerczej protestanckiej odmianie, ale jednak. --- Chrześcijaństwo jest specyficzną religią wymyśloną do pacyfikacji niewolników i pariasów. Świetnie sprawdzała się przez wieki w różnych systemach społecznych, politycznych i ekonomicznych jako pacyfikator mas, by nie powstawały przeciw panom. Czyni z podporządkowania oprawcom cnotę niewolnika, czyli jego bilet do raju. Prosta transakcja, albo będziesz tyrał za miskę ryżu na feudała kapitalistę bądź bankstera i pójdziesz do nieba, albo zbuntujesz się, może polegniesz w walce i nieco poprawisz swój byt, ale pójdziesz do piekła. Póki motłoch wierzy w piekło i niebo, biznes się kręci. Kiedy motłoch przestaje być bogobojny pada piramida społeczna, znika wirtualny bonus z przynależności do sekty pokornych niewolników. Władcy muszą go zastąpić większym udziałem w wartości dodanej, a to nie opłaca się. Taniej dofinansować “pasterzy”, którzy częściowo i tak żyją z nędzarzy, których pacyfikują. -- wesołego alle luja :-)

Pająku, to jak wszyscy tacy zajęci, że aż nie mają czasu przeczytać odpowiedzi na tematy/zagadnienia, które tu sami zaczynają, w których się żalą / lub / radzą / lub / po prostu o nich piszą... to po jakiego czorta tak narzekają, że forum marnieje... i po co zadają pytania i rozpoczynają jakieś dyskusje?? i to "piszcie!"... "piszcie!"... i to nie chodzi o dzisiaj!!

A ja to co, nie mam nic innego do roboty tylko wielce potrzebuję pisać co drugi dzień (albo i codziennie) po pół strony?? Żeby się wyżyć twórczo czy co?? Czy żeby sobie potem przed snem siebie przeczytać i się pozachwycać??

Co do gościa z jego przydługą "przemową"... Ty się nie znasz... i nie wiesz jak jest naprawdę... Bo to tylko ja, jako prawdziwa katoliczka, uczęszczająca, przyjmująca i wyznająca (itd.itp.) będę kiedyś siedzieć do prawicy... albo, (jak się trochę znudzę siedzeniem), biegać i hasać po niebieskich łąkach....... i buszować w niebiańskich zagajniczkach...

A Ty, razem z homoseksualistami, świadkami Jehowy i zielonoświątkowcami, wyznawcami gender oraz osobami głosującymi na inną partię niż jedyna słuszna, będziesz się w tym czasie (jak ja będę sobie leżeć goła na chmurce) smażyć się w piekle :P Zweryfikuj, póki czas!! ... SPAM :(

Gość gość
każdy w kuchni siedzi,a gdzie kucharek szesć,nie ma co żreć :-) zaraz napiszę,że im stringi włażą między pośladki,to się zacznie burza mózgów :-) albo burza obrażonych półdupków :-) @Lee 😘 lovciam Cię ❤️

Uciekam do jajek (kurzych) i do baby (drożdżowej... żeby ktoś sobie nie pomyślał...)

Gość gość
jak Ci hebrajski demon zafunduje niebo,to sie zesrasz do stringów !! :-( ;-)

Ty się gościu nie martw... i zapomniałeś, że kobiety kupy nie robią... (nie będę się tak brzydko wyrażać jak Ty)

Gość gość
to nie ja!! to podszyw pod fajnego gościa,czyli mnie :-) ja Cię lovciam ❤️ ja wiem,że kobiety nie robią kup !! i pójdą do nieba, nawet Moniuszka :-) pająk,to nie wiem... :-(

:D nie wiem do końca co to jest to "lovciam" ale wole nie dopytywać :) pozostanę w głębokiej niewiedzy ... Pajączek NA PEWNO też pójdzie hasać po niebieskich pastwiskach :) i dobry gość a zły nieeeeeeeeEEEEEEEEE

Gość gość
LOVCIAM CIE LEE ❤️❤️❤️

Gość gość
:-( i tak Cie Lovciam 😘

Gość gość
wszyscy goście pójdą do piekła i będą się opiekować innymi :-) :-) :-) nawet pająkiem,który przez pomyłkę też pójdzie do piekła i będzie się gotować w czajniku :-( dostanie nową nazwę -paJęczak,w skrócie Jęczak ale załatwimy jej -Jęczakowi pampersa i wodę utlenioną oraz trochę pośpiewamy dla dodania otuchy ! :-) ps.ja cie nie lovciam !! lee,chyba,że pójdziesz do piekła ze mną !!

Gość gość
a ja Cie lovciam Lee,aniołku ,kwiatuszku,sarenko,motylku,żabko,pisanko !! :-) ❤️ to ja pisałem ,Kingdarr (wczesniej zapomniałem jak sie nazywam !!) :-( ;-)

Gość gość
idziesz,idziesz ropuszko,tylko ze mną będzie Ci dobrze ze mną niedobrym gościem :-) ugotujemy wszystkich na miękko w czajniku,albo mikrofalówce jak wolisz moja żmijko ! całuję Twoje podwozie😘

ktoś ma chyba schizofrenię dość mocno zaawansowaną :( możesz pocałować jedynie podwozie swojego mercedesa :P

Gość gość
nie mam mercedesa mam odrzutowca,pociąg towarowy i hulleluja-nogę,znaczy hulajnogę :-)

Gość gość
idę na spacer :-P biorę dobrego gościa i niedobrego i Lee też z nami idzie nauczymy się zabawy w zbereźny trójkącik juz możecie nam zazdrościć :-) papa kucharki 🌼 ps.Lee zaraz napisze,że nie idzie...ale...musi tak napisać ;-) :-)