Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhm

co myslicie o roku 2012 ?

Polecane posty

Gość hmhmhm

bo ja jakies dziwne zeczy wlasnie przeczytalem.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr
bede bogata:D:D:D:D:D:D

Gość hmhmhm
Już niedługo nadejdą takie katastrofy i wojny jakich jeszcze świat nie widział. To już się zaczęło! Wszyscy kontaktowcy, którzy mają kontakty z innymi cywilizacjami w kosmosie są ostrzegani przed tym samym - końcu świata jakiego znamy w 2012 roku, Ziemia przejdzie wtedy w 4 gęstosć(teraz jest w 3). Rok ten jest w setkach źródeł a najwazniejsze to min. koniec kalendarza Majów i Starozytnych Egipcjan w 2012 roku, Kod Biblii, Najważniejsi Jasnowidzowie Świata, Channelingi. Z przekazów setek kontaktowców na całej ziemi ułożono dokładny kalendarz na najbliższe lata: BITWA będzie związana z ochroną ludzi (przez Istoty z VI wymiaru) przed atakiem, który Istoty o niskiej świadomości szykują na moment osłabienia Ziemi (zaburzenia ELEKTROMAGNETYZMU: 2012 rok); Wszelkie `pakty' czy kataklizmy są nieważne wobec wielkiej duchowej `Bitwy' = Armagedon, nadejście Chrystusa 2012 rok. 2005r. - dużo zmian, nauka pokory, rok przelotowo - konsultacyjny, zebrania, kontakty różnych gatunków Istot 2006r. - kataklizmy; 2007r. - przygotowania duchowe ludzi; 2008r. - oficjalna konfrontacja Istot z ludźmi; 2009r. - przygotowanie ludzkiego DNA 2010 r. - decyzja `ciemnych' Istot o ataku; 2011r. - opracowanie ochrony Ziemi przed tym atakiem przez Istoty z VI wymiaru; 2012r. - rozpoczęcie Wielkiej Bitwy w IV i VI wymiarze. Zabranie ludzi gotowych do wejścia na wyższy poziom wibracji przez Istoty z VI wymiaru (tzw. `porwanie Kościoła' wg Biblii); jest to ostatni rok Ziemi w III gęstości. 2013r. - będzie już w IV gęstości ( gdzie rok = 1000 lat III gęstości = :Tysiącletnie Królestwo'); rok przemian ludzi, którzy zostali na Ziemi, rok bólu - oczyszczenia najbardziej zawężonych osób = otwieranie okien genomu 24; UWAGA !! Indie i Chiny już się szykują aby ujawnic prawdę o UFO i innych cywilizacjach całemu światu. Nie wierzycie???? Znajdzie w internecie strone największej gazety w Indiach, nazywa się India Daily - wpiszcie sobie w wyszukiwarce tej gazety słowo UFO, a z ostatnich kilku miesiecy wyskoczy ponad 200 tematów o UFO z pierwszych stron gazety!!!! Gazety w Indiach piszą bez ogródek, że z rządem Indii kontaktuje się konsorcjum 88 cywilizacji i nawiązało już dawno z nimi współpracę. Tysiące obserwacji UFO było w Indiach przed Tsunami, były to ostrzeżenia ale nikt tego nie brał na poważnie, aż zginęło prawie 400 tys ludzi! Tak ludzie to się dzieje naprawde! Jest też jedyny ratunek dla Ziemian: otworzyć serca i umysły na to wszystko i żyć bezinteresoną miłościa do każdego cżłowieka, zwierzęcia i wszystkiego co żyje na tej Ziemi - wszystkiego co dano nam w posiadanie - ale nie żeby to niszczyć i zabijać ale żeby troszczyć sie, opiekować i kochać. Tacy ludzie zostaną zabrani w 4 gęstość. teraz mozecie sie śmiać ale teraz z miesiaca na miesiac bedzie ukazywać sie cała prawda swiata i ludzie otworzą sami oczy. Pozdrawiam i nie bójcie sie! ps. Papież też miał bezpośredni kontakt z innymi cywilizacjami dlatego tak często powtarzał: że najważniejsza jest miłośc i "nie lękajcie się" Wiedział On co się święci;) Pozdrawiam Wszystkich Dowody na koniec Świata w 2012 roku - Koniec kalendarza Majów w 2012 roku - Koniec kalendarza Starożytnych Egipcjan w 2012 roku - `Proroctwo Oriona na rok 2012' Ksiazka wybitnego astrofizyka P.Geryla - Tysiące proroków mówi o końcu w roku 2012 - Tysiące kontaktów tzw. Channeling, różnych ludzi na Ziemi z istotami z innych światów i wymiarów - za każdym razem jest przekazywana informacja ludziom o 2012 roku - Pojawiajace się ostatnio na całym świecie `kule energi = istoty duchowe z innych wymiarów' na zdjeciach, które robią ludzie wierzący i majacy kontakt channelingowe z innymi bytami - jest to udowodnione i potwierdzone przez wielu specjalistów. - `Projekt Cheopsa' - pewna Wrocławianka potwierdziła eksperymentem na duza skalę, ze ma kontakt i bardzo dokładne informacje od innej cywilizacji - teraz szykuje się do odnalezienia Faraona Cheopsa oraz otwarcia Piramidy cheopsa co spowoduje połączenie elektromagnetyczne Ziemi z innymi planetami- jest to misja ratowania Ziemi. - Wzmożone obserwacje tysiecy statków UFO na całym świecie - Setki, ogromnych Piktogramów Zbożowych - powstajacych na całym Świecie - potwierdzone naukowo, że nie są wykonane ludzką reką. - Niespotykane anomalie i katastrofy naturalne w ostatnich latach - Kod Biblii - 2012 rok - I wiele, wiele INNYCH! Jest tego za dużo, żeby to był przypadek!

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr
koło dupy mi to lata, co ma byc to i tak bedzie!

Gość manie-k
W 2012 roku kończy sie kalendarz Majów. Chyba 20 albo 21 grudnia. Ttak ni z gruchy nie z pietruchy koniec i juz! Znaczy może być koniec świata.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jezu....co wy tu wklejacie...

Jest to jedno wielkie absolutne pieprzenie. Zamiast latać po stronkach ezoterycznych, poszukajcie stron naukowych, NIC nam nie grozi - a ja wierzę nauce, a nie bandzie przygłupów. Mało macie problemów? Chcecie wierzyć w takie brednie i trząść tyłkami przez nastepne sześć lat? Zwłaszcza, że tę Wrocławiankę kojarzę, podobnie jak drugą, co to opowiadała o lądowaniu kosmitów na Ślęży. Zaprawdę powiadam wam, obydwie zwyczajnie chore.

Gość a444
Prawdopodobieństwo końcaświata jest zawsze a czy to2012r zobaczymy w 1999 -sierpieńchyba 15 też świat miał przestać istnieć, a jakoś żyjemy.

Gość oj oj ojej ojej
hmmm to ja poczekam i zaczne srac pod siebie gdzies miedzy 2008 i 2009 jak zaczna sie konfrontowac i przygotowywac ludzkie DNA...czyli jeszcze 2 lata pozyje sobie luzno:) i si:)

Gdzie moge znalezc te strony naukowe?Przez ten upal i tak nie zasne a chetnie bym poczytala .Mozesz podac jakies namiary ? Dziekuje :)

Gość manie-k
hehe po co te nerwy. CHyba nikt tu nie trzesie tyłkiem a problem jest ciekawy. A co do nauki to ona nie potrafi wszystkiego przewidzieć ani odpowiedziec na każde pytanie.

Gość hmhmhm
:-) ja tez ogolnie z tego sie smieje, ale wielu z tego sie nie smieje hmmm

No wlasnie maniek ja chcialabym poczytac co madrzy i uczeni w pismie maja do powiedzenia na ten temat ...

Gość a ja mysle ze to jest
59 w systemie trojkowym, pierdolnelam sie czy nie?

Nr11, nie pamiętam dokładnie, ale dużo szukałam jakieś pół roku temu - mam dziesięcioletnią siostrę, która trafiłą w sieci na podobne bzdury i strasznie się bała, musiałam jej dowody pod nos podetknąć. No nie wiem, łaziłam po jakichś stronach poświęconych astronomii (nie astrologii!), NASA itp. W każdym razie zapewniam, proroctw o zagładzie były już setki, jeśli nie więcej - dlaczego naukowcy przejmowaliby się np. konsekwencjami efektu cieplarnianego za pięćdziesiąt lat, jeżeli koniec miałby nastapić za sześć? Między innymi z powodu mojej siostry tak strasznie mnie to irytuje - bała się, płakała i nie mogła spać. Ludzie, po co się straszycie?

Gość Ulka_www
Ta...tych końców świata było już mnóstwo: bitwa pod Grunwaldem, I wojna, II wojna światowa, rok 1999, 2000...Świadkowie Jehowy co chwilę przewidują koniec świata...A tak naprawdę nikt nie wie kiedy to nastąpi.

Tu chyba nie chodzi o strachy .Dosc ciekawy temat ,jak dla mnie oczywiscie.A co ma byc to i tak bedzie. Niezaleznie od naukowcow tez;)Moga sobie myslec co bedzie i na 100 lat do przodu a jutro moze byc bummm .I nie chodzi tu o jakies proroctwa czy przepowiednie ,ale o zwykle wkurwienie ktoregos z moznych tego swiata .Po fakcie proroctwo tez pewnie bedzie mozna jakos dopasowac...

Gość manie-k
inaritu spokojnie tu nikt nie straszy. zresztą najwyższy autorytet w tej kwestii tj. Chrystus stwierdził, że nie znamy dnia ani godziny, więc zgadywaniem kiedy będzie koniec świata możemy sie tylko od czasu do czasu pobawić i tyle :)

I w 1997 też miał być, o ile dobrze pamiętam. Jakaś sekta w Wenezueli czy gdzieś popełniła wtedy zbiorowe samobójstwo, a końca świata ni huhu. Część przeżyła i byli baaardzo zdziwieni.

Maniek-k, nie jestem zbyt wierząca, więc Chrystusem się nie sugeruję - no nic, jak mi w 2008 roku kosmici zlecą, to wtedy się zacznę martwić. ;)

Gość manie-k
inaritu może stąd to niezrozumienie, bo ja mnie chodzi o koniec świata w sensiei biblijnym, a nie np. o to że za 5 mld lat słońce sie wypali czy coś w tym stylu

No to jeszcze cale dwa lata ;) I oby tylko w ogrodku nie wyladowali

W bibli wszystko jest tak napisane zeby wiedziec ale jednak tak niekoniecznie ...

Gość Salomon
Co za bzdury w 2012 będzie w Polsce Euro 2012

Gość manie-k
raczej tak napisane zeby nie wiedzieć

Gość manie-k
jak w Polsce bedzie euro2012 to juz naprawde koniec swiata :)

Jak mi wylądują na moje zajedwabiste jałowce, to wymorduję i sobie poczekacie na koniec świata następne 2012 lat 😠 ;)

Manku to samo mialam na mysli ,inaczej tylko ujelam .......;) A Euro 2012 ?? Nie ta gestosc :D:D:D