Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 27

JAKIEGO KREMU DO TWARZY I BALSAMU ,ZELU -AKTUALNIE UZYWASZ ?

Polecane posty

Gość anka 27

JA STOSUJE ZEL DO TWARZY NEUTROGENA I NIVEA YANG ,KREM DO TWARZY LOREAL DEP CONTROLE, HOLYDAY SKIN JJ ORAZ OCZYSZCZAJACY Z AVONU ,BALSAMY DO CIALA Z SERII EVELINE EXTRIME 3 D I OLIWKI ZIAJII A ZEL DO CIALA CZEKOLADOWY

Gość a ja uzywam
zelu do twarzy nivea visage young, kremu do twarzy nivea do twarzy tlustej i mieszanej, balsam garniera czerwony, zel pod prysznic adidasa.

żel do mycia twarzy Tea Tree Oriflame, pianka do cery mieszanej i tłustej Avon na dzień Bioderma spray SPF 40, na noc 2% BHA lotion Pauli Begoun lub żel nawilżający Dermedic Hydra-in krem do ciała i żel pod prysznic Magnolia Avon dobrze, że nie pytasz o peelingi, kremy do stóp, rąk, antycellulitowe, szampony, odżywki, maseczki itp., bo wyszłoby tego o wiele więcej :D

krem Bambino dla niemowlat; tonik Clean & Clear do cery wrazliwej; mleczko do demakijażu Johnsson & Johnsson

Gość chyba to to
na dzień: krem Viviean matujący na noc: krem Viviean regulująco - nawilżjący tonik: Normaderm Vichy żel do mycia twarzy: brzoskwiniowy Aquolina peeling: kiwi Aquolina

żel do twarzy Neutrogena strasznie wysuszał mi skórę, teraz uzywam mydła lub mąki z wodą (świetnie matuje) i krem AA Oceanic nawilżający z serii Help. Balsam - żolty ujędrniaacy Garniera, a po opalaniu wklepuje krem pielęgnacyjny Bambino.