Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczka w desperacji

niech ktos wezmie moja babcie!!! juz nie mogeeee!!!!

Polecane posty

gada i gada i gada i gada. a buleczka, a rosolek, a goraco, a susza, a kowalczykow córa ble ble ble, o ktorej jest moda na sukces to jej wlacze! o kurde wojewodzkiego oglada! zaraz bedzie slowotok o gejach albo inne tematy wynajdzie. ratunku :(

Gość nie załamuj się
to sie dziedziczy, też taka bedziesz :D

Gość zajeb stara krowe

nie chce taka byc, boże! zaraz sie zacznie. juz widze jak na mnie patrzy. zaraz tu przyjdzie i znow bedzie nawijac. a czemu nie masz chlopaka, a zapusc wloski, a jaka ladna bluzeczka, czekoladki? aaaaaaaaa

Gość Kowalczyk
odzcepcie sie od Kowalczyków :) ja mam podobnie a nawet gorzej

Gość moja robila tak samo
znosilam to pare lat.. jej gadanie bylo raczej malo przyjazne.. krytyka i pieprzenie o bzdetach.. kiedys sie tak wkurwilam.. i jak po raz 100 krytykowala moj wyglad dostalam trzesiwaki jakiej i kazalam jej spierdalac:P od tamtego momentu mam spokoj

nie masz gorzej na pewno! teraz jest w nastroju babcia podpora domu i rodziny, ale potem jak przyjdzie ojciec to bedzie nastroj spisek przeciw babci, ze niby cos knuje z mama przeciw niej.

Gość do ksenofaryny
a Ty swoje znowu- pieprzysz jak nawiedzona stara baba:P:P nie dla kazdego babcia jest idolem i niektorych smierc babci nie scina z nog:P

moja babcia to nie ejst babcia jak z z serialu, ona jest mega upierdilwa. pieprzy ze nieldugo umrze a naprawde ma sie swietnie. doskonale. jak nikt nie widzi (ja widze ale nie wie ze widze) to smiga po schodach az milo. a jak jest moj tata to ledwo wchodzi. albo jak nikt nie patrzy to skacz epo kanalach, telegazete sprawdza. a jak ktos jest to ona nie umie

Gość a poza tym
niektore babcie to suki moja babka np ma 65 lat i ubiera sie jak prostytutka.. pieprzy sie z zonatym facetem.. dostaje od niego drogie prezenty.. i smie uczyc jeszcze mnie kultury

nie jest troskliwa, ona to robi na pokaz, opowiada o swojej milosci do wnusi czyli do mnie, poczym idzie do ojca i mowi ze ja chyba ćpam.... albo mowi mojemu bratu ze tylko jego kocha naprawde taka mam babcie, babusie kochana

ksenofaryna-- ja mialam nienormalna babcie, nie znosiłam jej całe zycie, kiedys jak przegieła i doprowadziła mnie do furii obiecałam ze jak umrze to nawet nie pojde na jej pogrzeb, i nie poszłam! nie ma jej juz 2 lata, nie tesknie za nia, nie brakuje mi jej, w ogole o niej nie mysle, takze nie zawsze jest tak jak wTwoim przypadku...

Gość to chora kobieta
wybacz jej

zaczyna sie, pouczajace odcinki mody na sukces byly ostatnio, takie dla mlodziezy: to nie bylo jego dziecko, ona urodzila martwe, a wziela od kuzynki dziecko, a to byla panna, i nie chciala dziecka a potem chciala i oszukala tego chlopaka on byl bogaty i ona kalamala, a jemu sie podbala druga, spokjna dobra kochal a ta byla polglupek, praiwe sie wydalo, taka cwana byla, wyslala ja do francji. ona pojechala ale steafi podejrzewa ze cos nie w porzadku. pisalam rowno z tym jak mowila moja babcia, niezla jest co?

codzinnie karze sobie przyniesc winko jablkowe ze sklepu, a ostatnio chciala zebym nauczyla ja palic ziolo.

Do nicka \"za*eb stara krowe\" - kolejny kryminalista nam rośnie, a już na pewno chamidło bez szacunku dla starszych... Też będziesz kiedyś taka stara krowa / byk!

nie podszywaj sie!

hehehe, moja chyba tez cos pali:) ale serio, meczaca jest, ja sie staram nie denerwowac ale no nie moge! najlepiej by bylo jakbym nigdzie nie wychodzila, jadla od rana do nocy bo jak jest gruba o zdrowa. ciezki mam z nia zywot, ciezki.

Gość Jestes wyjatkowo
wredna dziewuchą, żal mi ciebie ... Jak mozna miec taki stosunek do babci, kazdy kiedys bedzie stary, ty rowniez i zycze tobie zebys miała taka wnuczkę jak ty jesteś ...

Gość a wiesz co to
jest tolerancja? Myslisz, że każdy za toba przepada i ze jestes taka super ?

taaak bo ja mam byc tolerancyjna dla niej? jak mi dupe truje, pieprzy glupoty? wszystkich obgaduje, knuje, intryguje? nie znasz jej to nie mow, traktuje ja tak jak na to zasluguje! fakt ze sie jest starym czlowiekiem wcale nie znaczy ze nalezy sie szacunek. szacunek sie nie nalezy, na szacunek trzeba zalsuzyc. a z jej strony nic dobrego mnie nie spotkalo. jak bylam malym dzieckiem i zostawalam z nia na wakacje trakotwala mnie jak smiecia, bila mnie. teraz na stare lata troskliwa babcia na pokaz?

Gość taka sobie jedna z tłumu
ja proponuje, żeby wypowiadały się osoby mieszkajace z babciami i dziadkami, cała reszta, która babcie odwiedza raz na jakiś czas -wybaczcie, ale nie macie pojęcia:)

Gość futurababcia
Niedlugo zostane babcia i bardzo mnie przeraza ta wasza wymiana zdan. Jak to ? To wyczekiwane ,wymarzone dziecko ,ma sie stac takim nietolerancyjnym cynikiem? Ja moja babcie pamietam jak jakiegos aniola. Caly czas o niej mysle a ona jest przy mnie. Pamietam jak bylam z dziadkami jako male dziecko i kazdy moment teraz wydaje mi sie magiczny. Te zapachy, te opowiadania, bajki w szara godzine, rosliny w ogrodzie, zwierzeta. Moze problem jest w tym ze babcie powinny mieszkac same a nie z dziecmi. Ale rodzinka jest zbyt lasa na babcine emeryturki, wiec je niby przygarnia do siebie a potem wszyscy sie mecza, lacznie z babcia. Najlepiej jest mieszkac osobno ale wzglednie blisko. Wtedy dzieci przychodza na podwieczorki i opowiadanka a jak sie komus ktos naprzykszy to splywa do domciu i czesc. Jak juz babcia jest niedolezna to nawyzej wtedy mozna ja przygarnac ale wtedy juz nikomu nie da rady zajsc za skore bo wszysy ja beda na tyle kochac ze dadza rade wytrzymac. Z moja mama tak bylo.

Moja nie jest nadopiekuncza... Smiem przypuszczac, ze jest chora psychicznie. Ale tego nie zdiagnozuja, bo chodzi do wszystkich lekarzy tylko nie do tego do ktorego powinna.

tylko ze moja nie jest aniolem, ja bym chciala taka babcie, z ciastem ,bajkami:) ale co? jak zrobi ciasto- zrobila ciasto RAZ, to gadala o tym 2 tygodnie, jak to wszystkim smakowalo, jakie dobre upiekla, a moja mama piec nie umie. do wszystkiego sie wtraca, wie najlepiej jak powinnam sie ubierac, czesac. w domu nie robi nic, w niczym nie pomaga, emeryturke? litosci. groszem sie nie doklada. wszystko na radio maryja. a wiesz co od niej dostalam na gwiazdke? 10 zl! ha ha ha! ja jej kupilam album na zdjecia, powkladalam zdjecia dziadka i wnusiow jak bylismy mali to powiedziala zebym sobie wziela bo ona nie potrzebuje, mowie jej ze to prezent i czy jej sie nie podoba? a ona, no nie no podoba ale wez sobie ja nie chce. mnie nic nie trzeba, ja niedlugo umre.

Druga babcia, z ktora mieszkalam byla wspaniala. I mowilam to zawsze!! I wszyscy to mowili. Kocham Ja bardzo i tesknie i juz sie nie moge doczekac az znow sie spotkamy :)

Moja babcia mówi, że starszy człowiek powinien mieszkać sam, bo i w nocy musi wstać, bo do WC albo się napić itp. a to męczące dla innych, bo hałasuje. Ja tak nie twierdzę, to są słowa mojej babci. Mieszkałam kiedyś z babcią po jej operacji na oczy (miała zaćmę) prze pół roku. Pomagałam jej, schylać się nie mogła ani dźwigać i jakoś przeżyłam ;) tylko denerwowało mnie komentowanie podczas oglądania filmów :D W ogóle moja babcia to kochana jest. Kiedyś przyjechałam w nocy z zawodów, a babcia pyta czy coś zjem, bo pewnie głodna jestm i zrobiła mi placuszki :D

Gość Tak mieszkam ...
z 2 babciami, matką mojej mamy i matką mojego ojca :-D Kocham moje babcie chociaz są zupelnie różne i nigdy mi by nie przyszło do glowy, żeby na nie narzekać, czy mieć taką postawę roszczeniową w stosunku do nich jak ty. Wiesz przeraza mnie to jak czytam co piszesz, jesteś chyba złym człowiekiem