Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asianna

Stylistki paznokci łączny się...

Polecane posty

Gość asianna

Czy są na forum jakieś kobietki które zajmują się pazurkami...?? I kochają ten zawód ponad wszystko??? Wymieńmy sie doswiadczeniami:)

Gość a może spróbuj wskoczyć
w ZDROWIE I URODA!

Gość take a change
chyba nie na tymd ziale zalozylas temat :o

Gość psioreczka
ej tak mnie ciekawi jakie masz wyksztalcenie? wystarczy tylko kurs zrobic?? bo ja sie zapisalam do policealnego studium kosmetycznego i gratisowo mam certyfikat z tipsow i wizazu potem;)

Gość asianna
czemu nie w tym dziale.Przeciez tu o wzystkim

Gość blablabla..
o matko, :o no i potem sie dziwia, ze maja o kosmetyczkach takie mniemanie, BO JEST UTWORZONY SPECJALNY DZIAL "ZDROWIE I URODA" :)

Gość asianna
Ja przeszłam pięć kursów z zakresu stylizacji paznokci.Zajmuje sie tym juz 4 lata Posiadam pięć certyfikatów uprawniających mnie do wykonywania zawodu,prowadzę swój mały salonik paznokcia w centrum warszawy:)jestem dyplomowanym instruktorem ibd,christrio,SuperNail Professional psioreczka, wiesz może warto zrobić jakies doszkolonka? Bo z doświadczenia wiem że nie wystarczy jeden certyfikat by prawidołowo wykonywać zawód. Człowiek uczy sie całe życie.. (:poczywiście bez urazy);))

Gość psioreczka
wiesz;) ja Ci powiem ze mnie jednak wystarczy jeden certyfikat i tytul technika:P poki co skonczylam studia magsterskie;) kurs i policealne studium traktuje jako odreagowanie i przyjemnosc.. a nie jako pek ku wiedzy;) bo ciezko nazwac stylizacje paznokci wiedza:P

Gość asianna
psioreczka jest to ciągła praktyka a wiedza jak najbardziej. Ta wiedza jest bezcenna.Aby tylko dobrze wykonywać ten zawód i nie zrobic komuś krzywdy.. I uwierz mi że człowiek uczy się całe życie a stylistaka powinna się szkolić ciągle, brać udziały w warsztatach,pokazach.I być na topie.. Oczywiście mówie o profesjonalistkach.:) Dla mnie nie liczy się papaierek ale umiejetnosci,zamiłowanie a tym samym..oczywiście wszystko inne. Tytuł technika jest bardzo wazny..jednak nie wydaje mi się a żeby miał duzo wspólnego z sama stylizacja paznokci..(mówie o praktyce) bo to praktyka czyni mistrza. Ale skoro ci to wystarczy:)

Gość psioreczka
no wlasnie- praktyka czyni mistrza a nie certyfikaty;)

Gość asianna
Kochanie samą praktyka sie wiele nie nauczysz.. tak jak pisałam wyżej:) ale przeciez to każdego indywidualna sprawa

Gość niziutka kobietka
kochanie?;) hmm.. sluchaj nie potrafie z Toba rozmawiac, bo jeden Twoj post zaprzecza kolejnemu.. ufff ciesze sie ze najpeirw skonczylam studia..:P:P nie bede z "tych" pustych co to uwazaja ze na temat stylizacji paznokci powinno sie prace naukowe pisac:P:P 🖐️