Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiiiiiaaaaa

Kwaśne na chłopca słodkie na dziewczynke???

Polecane posty

Gość asiiiiiaaaaa

Jak to jest naprawde, czy istnieja smaki w ciaze sugerujace plec dziecka, a co jak ma sie ochote i na jedno i na drugie?? Zawsze mnie to ciekawilo , a wy co o tym myslicie???

A u mnie dwa razy sprawdziło się z kwaśnym. .. Miałam straszną ochotę na kwaśne rzeczy, a od słodyczy mnie odrzucało.

Gość SYLWKA
mnie nie bierze na kwaśne ale na słodkie też nie mam ochoty.Wogóle to na nic nie mam ochoty a ciągle jem.

Gość no...
ja nie mam apetytu a to prawie miesiac...

Ja koło 15 tygodnia zaczełam mieć wielką ochotę na słodkie, wcześniej tylko spałam :)

u mnie takze sie sprawdzilo, mialam ochote tylko na kwasne, cytryny pochalnialam hurtowo :-D na widok ciasta mialam odruchy :( zreszta od samego poczarku mialam przeczucie na syna :)

ja miałam ochote tylko na kwasne do 3/4 ciąży a pod sam koniec przerzuciło mnie na słodkie i urodziłam córeczke, więc nie potwierdzam tego prawda jest taka,ze szanse sa pół na pół więc to zbieg okoliczności moim zdaniem gdy sie sprawdza

Ja w ciąży uwielbiałam słodycze a kwaśnego prawie nic nie zjadłam a urodziłam chłopczyka:)

ogólnie nie miałam konkretnego apetytu nie mogłam na mieso patrzec i od pomidorów wymiotowałam ale w 8 m-cu wzieło mnie na maxa na słodkie i przez 2 tygodnie jedłam non stop konsekwencja tego było zwazenie i plus 4 kg :( teraz juz ich nie mam :) na szczescie

Nie mam ani zachcianek, ani jakiegos specjalnego apetytu, wiem tylko jedno,ze od poczatku ciazy (jestem w 26tyg) nie moge zjesc kawalka miesa,a nie jestem wegetarianka. Poza tym wole bardziej rzeczy kwasne jednak niz slodkie, nie mam ochoty na slodycze, a nosze dwie dziewczynki..........