Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamant

Drukarka ze skanerem HP - która???

Polecane posty

:) które urządzenie wielofunkcyjne kupić: HP 1410 za 309 zł czy HP PSC 1510 za 359 zł będę wdzięczna za każdą radę :)

1510 ma większe pojemniki z tuszem i możesz drukowac fotki bezpośrednio z apratu, który podłaczasz do tego urządzenia. Soft jest identyczny, tyle.

Gość Jamalia
ja mam 1510 i polecam!! Dla mnie udogodnieniem jest to ze mozna bezpośrenio podłaczyć cyfrówke do drukarki!! No i design tez mi bardziej odpowiada niz 1410!!ale to juz rzecz gustu!

Gość 1510
Uzywam i jestem zadowolony.

Gość CrueltyBroughtTheOrchids
Tiamant ja slyszalem ze lepiej osobno kupic skarner i drukarke :) czy Twoj nick ma zwiazek z pewnym szwedzkim zespolem?

nie ma nic wspólnego :) w ogóle nie mam pojęcia o jaki zespół masz na myśli :) zdecydowałam się na drukarkę ze skanerem, bo koleżanka ma już dość długo i jest zadowolona :)

mam all in one 1315 i jestem zadowolona poczatkowo mialam problemy z instalacja ale teraz wiem gdzie zakrecic i wszystko jest oki swietny sprzet poluje teraz na dobra okazje zeby kupic laserowke hp:)

mam jeszcze pytanko :) czy będzie jakiś problem jeśli zainstaluję ją na dysku D ?

Gość upssssss

Gość ja mam hp 1510
i jest super :)

Gość a 1215
dobra jest?

:) kupiłam tą 1510 i całe popołudnie spędziłam na jej instalowaniu :) :D

Gość a kto ma 1215

Gość blue_note
Być może pomieszam trochę, ale ja osobiście jestem zadowolona z produktów Samsunga. W domu używam ich drukarki model ML 1640, a w pracy Samsunga Samsung SCX-4200. Obie działają bez zarzutu, w domu ostatnio na zamiennikach z drtusz.pl Firmową kupowaliśmy ją przez sklep internetowy http://sklep.drtusz.pl/samsung-scx4200-p-751.html?cPath=44_276 doradzili ten model uwzględniając potrzeby firmy. Jak się z nimi ewentualnie skontaktujesz, na pewno doradzą co będzie dla Ciebie najodopowiedniejsze:]

Gość dyfer
Sterowniki drukarki muszą być być zainstalowana na tym dysku na którym jest system np. "Windows"

HP PSC 1510 - do tego możesz sobie dokupić np. zamienniki do drukowania na doktortusz.pl - ja tak zrobiłam i teraz drukowanie kosztuje mnie dosłownie grosze. Także mogę z czystym sumieniem polecić. A tak poza tym, wydaje mi się, że ten model jest po prostu ładniejszy ;-)

Gość lala pala kok
odradzam kupowac drukarki hp! mi popsula sie po niecalym roku i nie dalo juz sie jej naprawic :O nie tylko ja mam takie doswiadczenie z tymi drukarkami. wiekszosc osob, ktore znam i ktore mialy te drukarki nie nacieszyly nimi sie dlugo. kasa wyrzucona w bloto