Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa27

czy brazowawe plamienie w 9-mcu moze byc oznaka zblizajacego sie porodu??

Polecane posty

Gość sylwiaaa27

mi w ten sposob odchodzil czop sluzowy przed pierwszym porodem. zaczal odchodzic okolo tydzien-dwa przed godzina 0 :-)

Gość sylwiaaa27
padlinka-a miałas juz wtedy jakies bole? czyli z takim plamieniem nie musze nic panikowac?

Gość sylwiaaa27
spoko majonez zaczynam sie bac:(a jeszcze wczoraj "ruwałam"po miescie bo nic mi sie nie działo.....

nic mnie nie bolalo.... tylko to plamienie i male rozwolnienie mialam :-P heheh pewnie niedlugo urodzisz kochana, trzymam kciuki mocno!

Ja tez miałam plamienie 3-4 dni przed porodem. W nocy z piatku na sobotę zaczęły mi dokuczac bóle pleców, rano miałam rozwolnienie i plamienie juz było jasnoczerwone.Pojechałam na KTG do szpitala które niby nic nie wykazało, chcieli mnie zostawić w szpiatlu ale sie zaparłam, ze wracam do domu. Pojechałam do marketu na zakupy, zrobiłam w domku pizze męzowi na obiadek, a bóle przychodziły falami. Około 19 na gigantycznym skurczu zwymiotowałam i stwierdziłam, ze jedziemy do szpitala. Na sali porodowej wyladowałam o 21, a 1.30 w nocy urodził sie nasz synek. Życze wszytskiego dobrego, pewnie niedługo urodzisz, powodzenia:D

Gość doradzam

Gość Luizjana234
a ja tak miałam 2 tyg przed porodem, w wyznaczonym terminie porodu, niestety nie urodziłam przez nastepne 15 dni i miałam poród wywoływany