Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieronka

mam dość tuningowych samochodów i wieśniaków

Polecane posty

Gość pieronka

Gość zyxst
chyba musisz to przetłumaczyć na polski z komentarzem

Gość pieronka
i wieśniaków w nich siedzących.To głusi debile,którzy myslą że wszystkich rajcuje muza z ich wypasionych bryczek.Dajcie spokój,przynajmniej w nocy bo nikt na was z podziwem nie patrzy,chyba że chłystki pod remizą.

Gość argh
tuning tuningiem wieśniak wiesniakiem ja bym to rozgraniczył jak ktoś wieśniak to tak ma odpicowaną bryke, zrobi badlooka na masce, nalepi znaczek MK Motorsportu na Bemce i już ma 500hp pod maską....przynajmniej od razu jesteś ostrzezona:P

Gość pieronka
Jestem zwykłą kobitą ,nie znam sie na pojęciach,Nie wkręcaj mnie.Po prostu widzę i słyszę i mam tego dość.Codziennie pod moim domem jakis kretyn podjeżdza i wali,nie rozumię tego .Nie wychodzą z samochodu,siedzą w środku i słuchają muzyki? Mam 26 lat i dla mnie jest to chore.Lubię muzykę ale słuchaniem jej nie przeszkadzam nikomu.

Gość argh
chłopcy tak mają:P dla mnie to tez jest powalone,ja po prostu lubię samochody i mimo wszystko dla mnie to nie jest normalne....sytuacja typu 2 facetów w VW Golfie i chyba jakaś pusta lala ciągle rechocząca z byle głupiego tekstu, oczywiście jest północ a sprzęt hi-fi napiera aż głośniki pierdzą na niskich tonach...żałosne:) choć raz przyznam mieli poczucie humoru, odpalili radio maryja na cały regulator i zaczeli śpiewać z księdzem prowadzącym...myślałem że zejde ze śmiechu:P

Gość pieronka
Jest to chore.Tyle mam do powiedzenia.I jeszcze jedno:pomyślcie,chłopcy że nikt Was nie podziwia za bardzo,zwłaszcza wieczorem i w nocy.Mój chłopak tez jezdzi samochodem,ma dobry sprzęt ale jego odruchem,gdziekolwiek podjeżdzamy jest wyłączenie radia.A ostatnio byłam świadkiem jak jeden młokos podjechał pod spożywczaka i zostawil te dudniące auto pod sklepem,spokojnie robiąc zakupy.Dla mnie to chore i zdania nie zmienię.

Gość argh
ale ja nikogo nie przekonuję....jak "robić" samochód to z głową, jak również sie nim poruszać i go użytkować...po prostu przerobiony samochód nie zawsze oznacza wieśniaka...niestety ci własnie lubią rzucac się w oczy bo są oscentacyjni

Gość U nas we wsi
jakoś takich nie widać !!! Chyba ci się coś pomyliło !

Gość pieronka
To jesteś szczęśliwy.

Gość Ale w mieście
to ich faktycznie "słychać" z tymi "poprzebijanymi" tłumikami !