Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frage

szukanie lokalu uslugowego na dzialalnosc

Polecane posty

Gość frage

witm, czy kts doswiadzcony moglby mi poradzic jaka jest kolejnosc dzialania? chodzi mi o wynajem lokalu uslugowego na dzialanosc swojej firmy, ale jeszcze nie zalozylam firmy, natomiast wiem ze szuka sie lokalu dlugo a firme zaklada sie krotko, i w zwiazku z tym mma pyatnie czy w ogole jest sens szukania lokalu przed dopelnieniem formlanosci? bo formalnosci te kilka tygodni zabieraja, a wynajmujacy moga chciec rozmawiac tylko z firma prawda? a boje sie czekac zeby czasu nie zmarnowac i chcialabym w momemncie juz zalozenia pelnoprawnej dzialanosci jednoczesnie ruszyc z otwarciem lokalu i prowadzeniem dzialanosci zeby na zus i podatek zarobic:)))). kto sie na tym zna proszony jest o wypowiedz:)

szukaj juz teraz, wynajmujacy nie bedzie sprawdzał dopóki sie nie zdecydujesz czy masz założona działalnośc czy nie dopiero jak sie zdecydujesz bedzie potrzebował kilka papierów i danych do umowy firma w której pracuje kilka razy zmieniała lokal - nigdy nikt sie przed podpisaniem umowy nie interesował czy firma juz działa itp

Gość frage
dzieki!

Gość Przestań fantazjować ...
i pisac tutaj głupoty. Ty akurat zalozysz firmę, chyba w snach. Zadajesz takie naiwne pytanie i chcesz prowadzic firmę, dziecko weź do reki książke jak sie nudzisz to nic , że są wakacje :-D

Gość uppppppppppppppppppp
💤

Gość gość
Dobrze oceniam panią Basię Jelec z biura Efekt, znalazła nam bardzo fajne mieszkanko na wynajem. O tyle było to trudne że mam dzieci i jeszcze pieska...a wiadomo że właściciele różnie patrzą na takich najemców..