Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocyyyyyyyyy

Krajowy Rejestr Dłuznikow

Polecane posty

Gość Pomocyyyyyyyyy

mam chyba duzy problem:( studiowalam zaocznie wprywatnej szkole w grudniu stracilam prace, ktorej do tej pory nie mam. zalamalam sie i olalam sesje. sadzilam ze jak niezalicze sesji to mnie skresla z listy studentow. Niestety zaniedbalam i nie pojechal;am na uczelnie dzis dostalam pismo ze musze zaplacic za semestr nauki choc nie uczeszczalam na zajecie w nowym semestrze bo przeciez nie zaliczylam sesji. Napisali mi ze jesli natychmiast niewplace calej sumy za czesne to mnie zglosza do KRD. Jak mam zaplacic skoro nie mam zadnych dochodow? :(((((( pomocy

Pogadaj z Nimi, w końcu im zależy żebyś zapłaciła, a Tobie żebyś nie miała problemów. Spróbuj negocjować wysokość tej kwoty, sprawdż regulamin szkoły, podejrzewam, że to prywatna więc przeczytaj dokładnie umowę jaką podpisywałaś, skoro nie zaliczyłaś pierwszego semestru to może za drugi nie będziesz musiała płacić, w końcu w ogóle go nie zaczęłaś.

Gość Pomocyyyyyyyyy
ale ja nie moge podejmowac platnej nauki skoro nie mam pracy!! nie mam na zycie a co dopiero takie pieniadze!:(

Gość Pomocyyyyyyyyy
ale ja nie moge podejmowac sie nauki poki nie mam pracy. nie mam na zycie a co dopiero 1500 zl:(((((((((((

Kurczę przeciez nikt Ci nie każe wracać na Uczelnie, po prostu pogadaj z Kanclerzem na Uczelni (u mnie to on zajmuje się takim sprawami) i wyjaśnij. Przecież logiczne, że skoro nie pracujesz to nie masz jak i z czego im zapłacić ale musisz z nimi pogadać i ustalić jakieś warunki spłaty.

Kurczę przeciez nikt Ci nie każe wracać na Uczelnie, po prostu pogadaj z Kanclerzem na Uczelni (u mnie to on zajmuje się takim sprawami) i wyjaśnij. Przecież logiczne, że skoro nie pracujesz to nie masz jak i z czego im zapłacić ale musisz z nimi pogadać i ustalić jakieś warunki spłaty.

Gość dokladnie tak
pogadaj z nimi moze chociaz uda ci sie odroczyc splate