Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje zarazzzz

jak jeszcze raz usłysze ratunku czy jestem w ciąży.....

Polecane posty

Gość zwariuje zarazzzz

bo moj chlopak mnie dotykał a od 2 tygodni..... to niewiec co zrobie zwariuje albo wyrzuce kompa za okno. co za idoci ciagle to samo....

Gość andrzej ...gej
aj ratunku ! Mój chłopak kochał mnie bez gumki, i okresu też nie miałem... Czy jestem w ciązy ?

Gość .Mariczka.
Czy można przenieść spermę na palcach i nawet jeśli kobieta jest dziewicą, to w taki sposób może dojsć do zapłodnienia. Spóźnie mi się okres.... już 5 godzin, bolą mnie piersi i z tyłu głowa. Odpiszcie.

Gość ja goda
ja wiem, ze duzo dziewczyn tak pisze, ale ja mam naprawde powazny problem - wydaje mi sie, ze jestem w ciazy, bo uzylam jego szczoteczki do zebow :classic_cool:

Gość zwariuje zarazzzz
a co robiłas z ta szczoteczka?

Gość Andrzeju pójdź
też do ginekologa, to da Ci 100% pewność:P:P:D:D:D

Gość hahahahhahahahaha
ale się ubawilam :D

:D:D:D:D:D:D:DD:D::D:DD::DD:D zawsze jest jakies hasło miesiaca i teks powtarzajacy sie co drugi temat ;) były juz draze z biedronki było przegrane zycie obciaganie z połykiem a teraz czy jestem w ciązy ;) a o nagonkach na osobników któryz wypowiedza sie wiecej niz 5 razy na dzien to juz norma :)

Gość aja.......
siusiałm w krzaczkach i wiatr zawiał. Co teraz? Już mam się bać?

Gość hahahahhahahahaha
a pamiętacie "syreny" z cher w roli gł. jak jej córce sie wydawało że jest w ciąży- i tego biednego ginekologa :D

Gość Bo w przedszkolu było nudno

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bo to taki teraz
czas ciazowy : lato , słonce, luzik- buzik i dwie kreseczki na testach potem , płacz i ....kafeteria;-)