Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciosa

Nowa ulepszona wersja Double Extension Loreala. Ma któraś ten tusz??

Polecane posty

Gość przeciosa

Widziałam reklamę w telewizji, takie czarno- białe opakowanie. Używałam Double Extension i to było niesamowite co ten tusz robił z moimi rzęsami. Niedawno kupiłam kolejne opakowanie i niestety jego konsystencja uległa pogorszeniu mimo, że kupiłam świeży tusz. Ma którąś tę nową wersję?? Jest lepsza? Ile kosztuje?? Nie chciałabym znowu wyrzucać pieniędzy w błoto.

Gość ja nie mam i nie miałam
tego tuszu, ale zauważyłam, ze MF też kiedyś miał super tusze a teraz są do dupy- po dwóch tygodniach mają grudki, osypują sie itd. Więcej nie kupuję, chociaż stosowałam te tusze ładnych 6-7 lat... Teraz wolę tusze Rimmel- zwłaszcza Extra Super Lash. Na początku może jest troszkę za rzadki i kiepsko podkręca (mowa o wersji podkręcającej), ale po miesiącu... w życiu nie miałam lepszego tuszu!:D

Gość przeciosa
Ja 2000 calorie miałam 2 lata temu. Kupiłam fajny, świeży tusz, data ważności się zgadzała, a mimo to byłam na maxa zaiwedziona efektem. Nie robił z moimi rzęsami tego co powinien. Po Double Extension miałam firany mimo, że moje rzęsy sa średniej jakości. Potem Double Extension ulegl pogorszeniu i teraz wyszła nowa ulepszona wersja, zastanawiam się czy jest taka sama jak poprzednia. Muszę wypróbować ten Rimmel. Dzięki🌼

Gość ten Rimmel nie daje
teatralnego efektu, ale jest długowieczny i jak właśnie trochę postoi, to wspaniale modeluje rzęsy, zwłaszcza ten z podkręcającą szczoteczką:) Trzeba je malować tak wyciągając do góry, a wtedy je rozdziela i podkręca i wyglądaja super. W dodatku można nałożyc kilka warstw i nie ma żadnych niespodzianek w stylu owadzie nóżki czy cos tam:)