Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atorod

CZY KTOŚ UŻYWAŁ SZTUCZNYCH RZĘS?

Polecane posty

Gość Atorod

i jakiej to było firmy? Mam we wrześniu wesele i chciałabym dokleić sobie rzęsy, całe, nie kępki. Trzyma się to? Nie odkleja?

Gość Rzęsy
No właśnie, ja też jestem ciekawa czy to się trzyma.

Gość Atorod
Nikt???

Gość hmmmmmmmmmm.......
moja siostra studiuje charakteryzacje.. jakos pod koniec roku szkolnego miała właśnie doklejanie rzęs.. mowiła, ze wszystko wygląda ładnie pięknie póki przychodzi czas zdjęcia tych sztucznych rzęs.. niestety ale zdejmuje się je ze swoimi.. trzymać się trzymają i podobno wyglądają super..

ja przez jakis czas nosilam ale musicie je koniecznie skrocic bo nie robiac nic z nimi bedziecie wygladac jak \"żaba\", czy sie trzyma? tak trzyma sie o ile nie bedziecie sie czepiac powiek nie przecierac nie poprawiac makijazu ,a na weselu roznie bywa wzruszenie i ogolnie impreza do rana, po pary godzinach rzesy zaczna odstawac leciutko w kacikach aha i pamietajcie by przyciac je tak w szerokosci by miescily sie na powiece:) powodzenia i wszystkiego najlepszego z okazji slubu

Gość ja sobie zakupiłam
takie rzesy jakis czas temu. jakie wrażenia?? hmm ten paseczek na którym sa te rzesy uwierał, wrecz kul mnie w powieke, czułam ze je mam i jakies niemiłe było to odczucie. sam wygląd - zalezy na co liczysz, sa rózne rzesy, dłuzsze , krótsze. zakupiłam sobie długie bo chciałam fajnego efektu, a skonczyło sie na tym ze przycinalam te rzesy nozyczkami bo wyglądały zbyt teatralnie. A kiedy je przyciełam to stwierdziałm ze praktycznie wyglądaja tak samo jak moje rzesy naturalne, wymalowane tuszem ( sztucznych rzes sie nie maluje tuszem) i nie było wiekszej róznicy, wiec ostatecznie z nich zrezygnowałam. chyba nie polecałabym ich ne wesele - szczególnie w upały, bałabym sie ze rzesa mi odpadnie, bo jakos ten klej nie jest zbyt stabilny, mi pod koniec dnia rzesa sie odklejała lekko i musialam ja poprawiac. sumujac zbyt duzo zachodu - lepiej kupic dobry tusz i wymalowac swoje naturalne rzesy :)

Gość Atorod
to wesele nie moje tylko koleżanki