Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za wścibska baba

Czemu niektórzy ludzie są tacy wścibscy?

Polecane posty

Gość co za wścibska baba

Byłem na 7.00 w kościele, a potem zaszedłem z mamą do sklepu. Kupiliśmy trochę napojów gazowanych, jakieś soczki, pizzę, sękacza itp. Gdy płaciliśmy za nasze zakupy podeszła do nas jakaś koleżanka mamy i skomentowała: "O, widzę, że świąteczne zakupy robicie". Na to moja mama, że wcale nie świąteczne, bo zazwyczaj takie rzeczy kupujemy. Więc ona dalej się pyta, czy codziennie jemy ciasto. Mama odpowiedziała, że właściwie tak. Po zapłaceniu za zakupy, wziąłem to co miałem wziąć i poszedłem do domu, bo nie mogłem już słuchać tej kobiety, a mama wracała z nią. Moje pytanie: co to ludzi obchodzi co ja kupuję? Nie mogą zachować uwag dla siebie, tylko muszą komentować? Mnie nie interesuje, co ktoś inny kupuje i nigdy nie komentuję, tak ja dziwna kobieta :-O

ludzie są wścipscy bo zamiast zyć swoim życiem to żyją życiem innych ludzi bo im coś nie wyszło najgorzej jest w małych miejscowościach gdzie sie wszyscy znają, tam to jest normalnie tragedia

Gość gfmjjkkk
mnie tez to wkurwia jak zadaja pytania an ktore ja nie mam ochoty odpowiadac jejku noiektorzy to naprawde potrafia bycnie taktowni

Gość carl cox
wyluzuj chłopie, coś taki pryncypialny ? skoro była to znajoma matki, to może chciała po prostu pogadać o dupie maryni i musiała jakoś zagaić ? twojej matce jakoś to nie przeszkadzało, prawda ? młodzież jest teraz bardziej sztywniacka od swoich rodziców, jak boga kocham !

Gość co za wścibska baba
do carl cox No fakt, mojej mamie to nie przeszkadzało. Ale muszę Ci powiedzieć, że trochę boję się takich wścibskich ludzi, bo przyjdzie Ci taki/ taka np. do mieszkania, zobaczy, że np. masz komputer a ona np. nie ma i już sobie pomyśli, że z Ciebie jakiś "bogacz" :-O i będzie Cię później nachodzić tekstami typu "pożycz pieniądze", albo nawet Cię okradnie :-O

Gość gfmjjkkk
hahahahahahaah buhahahaha chlopie wyluzuj hahahahahahaha jak przyjdzie pozyczyc to powiesz ze nie masz albo ze nie pozyczysz poza tym jeszcze nei przyszla pohamuj swoja rozbuchana wyobraznie :D

Gość gfmjjkkk
chyba potrzeba ci seksu bo jakis taki dziwny jestes wyluzuj i zapomnij o tej babie chyba ze ci sie podobala :D

Gość gfmjjkkk
a ona przeciez gadala z twoja matka to czemu podsluchujesz cudze rozmowy?

Gość co za wścibska baba
Nie podsłuchuję. Stałem razem z mamą przy kasie i ona do nas podeszła :-O

Gość gfmjjkkk
dobra zapomnij o tym

Gość co za wścibska baba
Nie da rady zapomnieć! Zbyt często się to zdarza :-O

Gość gfmjjkkk
przezywasz to jak swinia okres nie masz innych zajec tylko siedziec na babskim forum? :O

Gość co za wścibska baba
A co Cię to obchodzi? :-O

Gość Nie bądż taka wscibska
Nie podsłuchuj jak mówią ze sobą koleżanki !!!

Gość gfmjjkkk
a co cie obchodzi co ta babe obchodzi zycie twojej matki?

Gość co za wścibska baba
Ja podsłuchuję? Stałem z mamą przy kasie i od razu pakowaliśmy to co pani kasjerka już policzyła. Jak już skończyliśmy pakować, to wziąłem zakupy i poszedłem sam do domu, a mama wracała z koleżanką. Więc nie możesz powiedzieć, że podsłuchiwałem!

Gość hehejhej
Jejku, gfmjjkkk. co ty jestes taki napastliwy. chlopak sie zdenerwowal, bo baba go wkurzyla i dlatego pisze o tym na forum. Mnie tez denerwuje, jak ludzie sie ciagle o cos wypytuja. Poza tym ta baba byla wscibska, bo na odp. jego mamy, ze oni tak jedza codziennie, musiala sie dopytac (co juz graniczylo ze zlosliwoscia) - "czy codziennie jemy ciasto". Mnie by cos takiego tez wpienilo.

Gość gfmjjkkk
chyba napastliwa mnie tez to wkurwia a lae nie rozmyslam potem o tym calymi dniami

Gość hehejhej
ale on jest tak wpieniony, ze nie moze przestac. Niech sobie rozmysla. Moze ja bym tez tak rozmyslala....

Gość Za tydzień napisze
że ktoś go wkurzył,bo powiedział "Dzień dobry " ! :D

Gość Frajerstwo no coz...
Gdyby mogli to zajrzeliby ci do dupy. Widzisz, ty sie nimi nie interesujesz a oni toba owszem... Zalosne??