Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemza

zabicie motocylkisty

Polecane posty

Gość jestemza

Chodzi mi o tego zastrzelonego przez policjanta. Nie zależy mi na wywoływaniu kłótni czy to wina policji czy motocyklisty. moje zdanie jest takie że,gdyby sie zatrzymał do kontroli ,dostał by mandat i było by po sprawie.Chyba że miał coś większego na sumieniu.I ta myśl ciągle mnie nachodzi.Żal mi jego rodziny bo tragedia wielka. Ale czy normalny człowiek ucieka przed Policją,przecież policja ma broń,na tym polega min.ich praca że mają w łapach broń.Co on myślał, że go puszczą i będzie po sprawie? Według mnie to ten młody człowiek niestety zawinił.Chcemy żeby na drogach ,osiedlach było bezpiecznie,żądamy od Policji żeby nas chroniła.Jak nic nie robią ,jęczymy że biorą pieniądze a nic nie robią.Ludzie,zastanówmy się w końcu co nam pasuje ?

Gość ja tez jestem za
po pierwsze dlaczego sie nie zatrzymal? a po drugie jak on jezdzil na zloty motocyklowe bez prawa jazdy? ja rozumiem ból tej rodziny, ale nie mogą za to winic policji, to wina ich syna, ktory niestety przez swoją glupote zginąl a teraz rodzina bedzie zadac odszkodowania, nieslusznie

Gość Policja ich nienawidzi
Bo mają szybsze maszyny i uciekają im,a uciekają ,bo policja ich nienawidzi ! I tworzy się zamknięty krąg ! Gdyby tam stał policjant na motocyklu podejrzewam ,że poszło by wszystko całkiem inaczej ! ;)

Gość ci motocykliści na ścigaczach
do całkiem normalni nie są :P chyba każdy spotkał takiego oszołoma samobójcę na swojej drodze. Niedawno stało takich paru na światłach przede mną, zaczęli palić te swoje gumy, zrobiło się biało od dymu, jakbym miała strzelbę, to rozwaliłabym im te opony :P

policjant miał prawo strzelać. Jak jechał na niego to zginąłby policjant. Policjant ma do tegto prawo. Gdyby takie coś miało miejsce w STanach, nikt by się nie dziwił. Tam za przekroczenie linii ciągłej policjanci wyskakują z radiowozu i są wielkie problemy, a u nas? Wjedziesz w płot, zabijesz człowieka po pijaku i prawko odbiorą ci na rok, dwa i jest ok. Dobrze zrobił. Motocylista głupi był i tyle. Stoję za policjantem.

Gość a ja uwazam ze w tym
popieprzonym kraju gówniarze nie czują autorytetu i respektu do policji, i to przede wszystkim powinno sie zmienic na zachodzie, jak policjant wyjmuje lizaka i kaze sie zatrzymac, to juz oni pokornie to wykonują, a u nas - pogrywają sobie do woli

Gość mnemo
Pierwszy raz policja zachowała sie jak należy!!! Pewnie że szkoda młodego człowieka że zginął. .. Ale niech wreszcie zapanuje porządek w naszym kraju. Policjant oddał dwa ostrzegawcze strzały - nie jest wróżka i nie mógł wiedzieć że tamten bał sie mandatu. Moze innym da to do myślenia i zaczną szanować prawo w tym kraju

Gość pamietacie jakis czas temu
byla podobna sytuacja, tyle, ze gnojki jechali samochodem... tez mieli w dupie zatrzymanie sie na znak policjanta

Gość Pozabijać wszystkich
na motorach ! Tych debili na deskorolkach też ! Niech czują respekt !

Gość kto to jest
a mnie wkurwiaja ci motocyklisci zwlaszcza gowniarze.nie raz mi wjechgali pod maske bez zadnego swiatla niczego kurwa.jaki pojebany rodzic im kupouje te maszyny.a pozniej placzac ze ich dzieci trzeba skrobac z drzew.przed moim domem mimo ze pasy i swiatla sa 3 razy w odleglosci ok 30m zapieprzaja ok 100.na waskich drogacvh grzeja 150 bez kaskow w sandalkach.a pozniej zdxychaja.nie mowie ze wszyscy tacy sa .tak amo jak nie wszyscykierowcy tirow to mordercy. zalmi tego goscia ze go zastzrelili bo mozna go bylo zepchnac samochodem z drogi ale z drugiej strony trzeba byc debilem zeby omijac blokade i uciekac i myslec ze sie uda bo schowam sie w swojej wsi.sam sobie zgotowal ytaki los.szkoda tego mlodego policjanta ze do konca zycia bedzie mial kogos na sumieniu

Gość jestemza
Zgadzam sie z Mimo wszystko, akcja przeprowadzona była zgodnie z procedurami,tak twierdzi policja i w tym wypadku całą gębą mogę powiedzieć że jestem za Policją!

prawo trzeba przestrzegac , w USA gdzie kazden jeden brudas polski kleczy przed ambasada po wize by tam pojechac za przyjazne nawet dotkniecie policjanta mozna byc zastrzelonym . prawo jest prawo. gdyby tak policja z demonstrantami wszelkiej masci przeciwnikami Rządu , solidaruchami i podżegaczami antyrządowymi i antydemokratycznymi mogła postępować byłby calkiem przyjazny i praworządny i nadający się do wygodnego bezpiecznego życia kraj.

Gość też jestem za tym
żeby pozabijac wszystkich skurwysynów na motorach zanim oni pozabijaja nas !!! często jeżdze w trasy i nieraz mam ochote zepchnąc takiego cwaniaczka do rowu