Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoinia

co wolicie prysznic czy kąpiel???? i co do mycia zel czy mydło??

Polecane posty

Gość zoinia

ja osobiscie prysznic i zele pod prysznic jakies owocowe fa i palmolive

Gość cocakarola
To zależy... Kiedy wracam z pracy biore szybki,chodny prysznic.Zabiera mało czasu i daje orzeźwienie... Ale czasami zapominam o prysznicu,napuszczam wode do wanny,dodaję olejek,zapalam świecę i moczę się i moczę...świetnie relaksuje. W zasadzie nie wyobrażam sobie,by kiedys w mojej łazience miało zabraknąc wanny...Gdyby jeszcze woda miała lepszą jakość byłoby cudnie.Wolę oczywiście żele pod prysznic. Mydła jakoś strasznie wysuszają skórę mimo,że należe do typu tłustej....cery.

dokładnie tak jak powyżej, prysznic jest dobry gdy brak czasu, natomiast relaksująca kąpiel tylko w wannnie.

Gość oj jak sie..
co ma na celu ten topic?

oczywiscie prysznic i zel pod prysznic a w najgorszym wypadku mydlo ale w plynie

Gość JA zdecydowanię wolę się
wylegiwać w wannie, ale niestety muszę oszczędzać wodę, więc z reguły biorę prysznic.

a ja dostaję nerwa jak próbuję odpocząć w wannie :):):) dlatego też tylko i wyłącznie prysznic

to zależy od pogody, nastroju i czasu. Jak jest tak gorąco jak teraz, to nie marze o niczym innym jak zimmym prysznicu, natomiast zimą uwielbiam długie gorące kąpiele. Co do żelu i mydła. Jak mam dobre mydło (np z borowiny), to wolę mydło od chemicznych żeli.