Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie mogę

mam 30 lat i porobiły mi się grudki na czole

Polecane posty

Gość ja już nie mogę

mam dośśc!!! nigdy nie miałam większych problemów z cerą a tu takie coś. nawet nie ma jak ich wycisnąć, bo nie maja zakończenia. to chyba od tych upałów i fluidu mam te zanieszyszczenia, macie może podobny problem?

Gość ja już nie mogę
nie macie tego problemu?

Gość podnoszze

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaha
ja mam i nie wiem czym to pomkokonaxc

Gość samemu to chyba nie da rady
trzeba iść do kosmetyczki

Gość agnieszka011387
Być może to od tłustej cery, polecam ją matować, mi pomógł krem do cery tłustej BIODERMINE można kupić go w aptece wygląda jak maść ale to krem matuje rewelacyjnie, jeżeli Cię stać to podkłady czy pudry polecam kupować w aptece są bezzapachowe i nie zatykają potów, najlepsze są z firmy LA ROCHE. Starczają na bardzo długo puder sypki 15 g starczył mi na ponad 3 lata !!! A do mycia twarzy używam żel z nivea do cerytłustej jest bardzo delikatny i dobrze usuwa zanieczyszczenia. Jeżeli masz jeszcze problemy ze skórą to spróbuj. Po za tym w wieku 30 lat mogą szleć hormony i dlatego robią Ci się takie paskudztwa na twarzy ludzie w tym wieku są też podatni na trądzik różowaty, więc jeżeli nie zauważysz poprawy, a pogorszenie radzę iść do dermatologa, ale dobrego, żeby nie pogorszył stanu cery i zrobić badania, bo trądzik różowaty cięzko leczyć, go się tylko łagodzi, więc lepiej acząc w niezaawansoanym stanie. Pozdrawiam, jakby co odpowiem chętnie na pytania pisz na email.