Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anyx

HARMONET? czy to napewno skuteczne?

Polecane posty

Gość alissa20
bardzo dobre tabletki :)

Gość anyx
Czesc dziewczyny. Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, lekarz przepisal mi harmonet.I jak czytam na forum ze Harmonet--a to tabletki o najmniejszej dawce hormonow to od razu przeraza mnie fakt ze moga byc mniej skuteczne.. ?!!! Czy przez pierwszy mniesiac w takim wypadku konieczne dodatkowe zabezpieczneie (prezerwatwa).. ? Moze jednak Yasmin jest bardziej skuteczny? Bardzo proszę Was o kilka slow na ten temat.

Gość alissa20
to ze jest mala dawka hormonow oznacza tylko i wylacznie ze w wieku 40 lat nie bedziesz miała takiego czegos jak wąsy itd.to ze jest mala dawka chormonow nie ma nic wspolnego z dzialaniem.i uwiez ze to sa najlepsze z tabletek

Poza tym chyba ginekolog, która Ci to przepisywał(a), wie co robi - zbadała Cię na przykład.

Gość natsia1
Ja brałam Harmonet 4 lata na początku było ok ale pózniej straszne bóle głowy, zawroty, podwyższone ciśnienie przemęczenie i agresja. A jak mój facet próbował mnie dotknąć to mi sie nie dobrze robiło. Poszłam do innego gg i kazał odstawić Teraz jest super mam ochote na seks i brak ubocznych skutków

Gość moniczka87
Na pewno skuteczne. Biorę od roku i jak narazie super:)