Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaai

brał ktoś FURAGINUM na ZAPALENIE DRÓG MOCZOWYCH????

Polecane posty

Gość agaaai

jestem ciekawa czy to daje jakies dobre efekty i czy nie mieliscie jakis dodatkowych efektow ubocznych nie wypisanych na ulotce????

Gość lokomua
ja ciagle biore gdy tylko mam problemy z pecherzem i jest tani dobry i skuteczny...bez obaw bierz.....

brałam,jest on na recepte i bardzo pomaga,jak masz zapal3enie to wez na dzien 2 tabletki razem z jedna tabletka nospy,mozesz tez zrobic prtzy tym parówke,tzn zagotowac gorącej wody,wlac do miski,usiasc nad miska i przykryc sie recnikiem zeby para cie odgrzewała.Potem ubierz sie ciepło i pod kocyk,dibrze jest tez przykładac cos ciepłego w podbrzusze,np termofor.

Gość furaginka
Na mnie działa tylko furagina i nie ruszam się nigdzie bez niej...kto miał zapalenie pęcherza to wie dlaczego. Szkoda tylko, że jest na receptę.

Gość jest
ok :) i pomaga ale na lekkie doleliwości bo czasem jest za słaby i wtedy tylko pozostają antybiotyki

Gość NoooSPA
uzywalam Furaginum, gdy mialam problemy z nerkami - lekarz mi przepisal. Dobrze oczyscil drogi moczowe, odkazil, nie zauwazylam efektow ubocznych. Ale moze kazdy organizm reaguje indywidualnie, wiec co dla jednego dobre to innemu moze szkodzic.

Gość krwiomocz82
ja bralam przez tydzien.nie mialam skutkow ubocznych. Wszystkie objawy ustaly az do dzisiaj, gdy sikalam krwia:(Bylam ponownie u lekarza, jutro musze oddac mocz do analizy i zapisano mi antynbiotyk nolicin.Bardzo sie martwie:(

Gość mysle
bierz urinal mi wyleczyl zapalenie bez zadnych skutkow ubocznych

Gość Ja tez stosowalam
furagin. Tylko klopot z tymi receptami. Ostatnio dostalam w aptece od farmaceuty podobne tabletki i sa bez recepty. Powiedziano mi rowniez zeby brac wit.c zeby byl odczyn kwasny. Bo te bakterie go nie znosza. A tabletki sie nazywaja Urosal.

Gość no ja
ja biote go zawzse na zapalenie pecherza , zadnych skutkow ubocznych ale jak juz wystepuje kres w moczu trezba zazyc inny mocniejszy lek-antybiotyk!

Gość no ja
no furaginu tez bierze sie witamine C i to koniecznie! furaginum mozna dostac bez recepty ale jes5 wtedy 50% drozszy niz na recepte!

Gość agaaai
dzieki za odpowiedzi :* sory ze dopiero odpisuje ale musialam walczyc z okropnym bolem zeba. teraz juz na szczescie troche zelzam. te tabletki mam wlasnie brac tak jak piszecie- z wit C. mysle ze moj problem jest lekki i nie bedzie zbyt duzych problemow, bo osobiscie wogole nie odczuwam zadnego pieczenia itp i to wyszlo dzieki badaniom moczu. tylko troche przerazilo mnie to ze mam brac 6 tabletek dziennie (!) + 3 x wit C, wydaje mi sie ze to jest na prawde sporo. krwiomocz>> strasznie Ci wspolczuje. widze ze u Ciebie to juz cos powazniejszego. dobrze ze dzialasz jak najszybciej bo moze to byc jakis nowotwor nerki wiec dobrze to leczyc wraz z poczatkowymi objawami zycze powodzenia Wszystkim ktorzy sie lecza i tym co sie juz wyleczyli albo tak jak ja dopiero maja zamiar;)