Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1984

jaki kolor włósów mi pasuje?

Polecane posty

Gość agusia1984

Witam.Mam naturalne włosy w kolrze ciemy szatyn.Obecnie pzrefarbowane na kolor mokka brąz.Oczy nie bieskie.Cera jasna .Spotkałam się z opinią jednej ze znajomej ,że nie za bardzo pasuje mi ciemy kolor włósw ,dyz lepiej bede wyglądać w jaśniejszych np.ciemny blond ,ponieważ nie jestem opalona i rzadko uzywam słońca jestem wręcz blada nie pasuje mi do karnacji ciemny odcień włosów od brązów po czerń.Natomiast,ze moja cera lepiej bedzie się prezentować w kolorach jasniejszych i to równiez wpłynie na to,że moje niebieskie oczy będa w ten sposób dodatkowo podkreslone.Dodam,że mam ciemną oprawę oczu .

Gość *inga*
Według mnie najlepiej sobie wcale nie farbować włosów gdyż najmodniejszy kolor to właśnie swój naturalny.Jednak polecam tylko farbowanie osobą które chcą się pozbyć siwych włosów.

Gość najlepiej ogol włosy

Gość *inga*
Ja też mam ciemne włosy a jasną cerę i nie wygląda to żle teraz właśnie jasna cera jest najmodniejsza

Ja też mam jasną karnację, oczy szare i zawsze farbowałam włosy na brązowo lub kasztanowo. Mój naturalny kolor to ciemny szatyn. Teraz mam swój naturalny kolor i pasemka jasny blond. Wyglądam o wiele lepiej i młodziej (mam 30 lat) - wszyscy mi mówią, że korzystniej wyglądam w tych jasnych pasemkach. Najlepszy sposób to zrobić sobie zdjęcie przed zmianą koloru włosów i po, wtedy zobaczysz, jak Ci ładniej.Ja tak zrobiłam.

Gość wg mnie jasne pasemka

jak dla mnie tez jakies jasniejsze odcienie :P ewentualnie trzy kolorki sobie zarzucic :P jakas czekoladke do tego jasny blondzik i troszeczke ciemniejszy :P nie zolty ale tez nie miedziany ;) POzdrawiam!:*

też mam jasną cerę i jakiś czas temu zafarbowałam sobie włosy na ciemny blond ale wyszło zupełnie co innego i zrobiłam sobie jasny baleyage i od razu lepiej :)