Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana******

Czy to możliwe? Pomóżcie mi!

Polecane posty

Gość Zdesperowana******

Jutro wyjeżdżam nad jezioro, będę spać w namiocie, bez wody i szczególnych atrakcji. Będę tam do niedzieli... ale zaczynam się bać, że nic z tego nie wyjdzie! Boję się, że dostanę okres! Liczyłam dni, dziś jest 22 dzień cyklu, ale od kilku dni pobolewają mnie piersi, powoli robią się twarde. Okresy mam nieregularne (ostatnio mój cykl trwał około 40 dni)... BOJĘ SIĘ, ŻE DOSTANĘ OKRESU NIEDŁUGO :(, a tam nie będzie warunków na zmianę podpaski czy tamponu... czy możliwe jest, że dostanę okres tak wcześnie?

Gość mozesz dostac wczesniej okresu
skoro masz nieregularne. poza tym zmiana klimatu tez robi swoje. Chyba nie potrzebujesz jakichs szczeglonych warunkow do zmiany tamponu. kup sobie chusteczki do higieny intymnej i powinno byc ok :)

Gość Zdesperowana******
a jeżeli jeszcze nigdy nie miałam cyklu tak krótkiego, to też mogę dostać okresu? Cykle u mnie trwają 28 dni i w górę...

Gość piszesz że
jak to bez wody??? To jezioro wyschło????

Gość Zdesperowana******
no ale mi chodzi o to, że kiepskie warunki do mycia, jeziorko małe, zapewne zanieczyszczone i wiadomo, że trochę wyschnęło po tych upałach.

ale stres robi swoje i cały cykl może Ci się przestawić. Także możesz mieć okres nawet teraz.

Po pierwsze mówi się dostać okres a nie \"dostać okresu\". Po drugie jeśli nie będzie wody i warunki takie sobie, to jak sobie poradzisz gdy \"dostaniesz tego swojego okresu\". Jak można się nie myć w tym czasie?????!!!!!

Gość Zdesperowana******
dziękuję za uwagę, niestety nie należę do tych, którzy idealnie znają zasay ortografii. Stres? No ostatnio trochę się przejmuję ale właśnie tym, że dostanę tam okres. O to mi własnie chodzi, żeby go nie dostać, ponieważ te warunki... a nie chciałabym tam "zarosnąć brudem"...

Gość oniesmielona maksymalnie
te, cięty nie badz taki do przodu. język polski jest językiem fleksyjnym :P

Gość nie boj nic
nie zarosniesz brudem.wez ze soba butelke czystej wody/na miejscu zorientujesz sie gdzie jest jakis sklep i kupisz sobie duza butle i juz/( chyba beda jakies niedaleko sklepy?)wez chusteczki do higieny intymnej (jak ktos juz tu Ci radzil:)) i bedzie dobrze. no i tabletki przeciwbolowe na wszelki wielki,zycze udanego wypadu nad jezioro:) DO CIETY JEZYK: okres to nie koniec swiata czy koniec?przeciez dziewczyna nie ejdzie na pustynie:P

Gość Zdesperowana*****
zawsze przed okresem mam bolące i twarde piersi... narazie mam tylko bolące... czy to coś zmienia?