Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiii

IRASIAD DDDD umieram ze smiechu

Polecane posty

Gość hehehehehehehheheheheheheheheh

Gość zimorodek
Kaczorsiad!

Gość hiehiehieeheheheheh

Gość z Rasiakiem mu sie skojarzylo

Gość zuza-zu
ekstra,że też on nie usiadł myslałam że tak będzie a tu nic z tego :(

Gość niech pomyslę
O rany z niego jest naprawdę straszny głąb! :(

Gość najlepszy
poszczałam się

Gość buahahahhahahaahahah........
:D ja tez sie poszczalam :D co za burak

Gość Jakby się uchlał to by było
Cool,a tak jest wstyd . Wszystkie małolaty powinny sobie strzelić z tego powodu w łeb !!!

Gość irasiad to bardzo ladne imie
;) jak bede miala psa to go tak nazwe!!!! buhahahah

Zastanawia mnie fakt iz takiego poruszenia nie wywołał chyboczący się Kwaśniewski w Katyniu. :o

Gość echhhhhh
jak czytam to wszystko o naszym wspanialym prezydencie to mnie krew zalewa! takiego ch**a wybrac polski narod :O :O :O

Gość do Myrewina-------------------
golenie Kwacha też były tu poruszane. Może troszkę mniej wyraziście, bo każdy się trochę bał jeszcze. Czy obecny szef naszego państwa jest tak wyjątkowym człowiekiem jak nie przymierzając szef Korei północnej, że tylko peany na jego temat można pisać? Nie przesadzaj człowieku. Rozumiem, że ma wiedzę wyuczoną, ale IQ chyba sporo poniżej minimum. I jeszcze ta "nerwowość" i "speszenie" przy każdym wystąpieniu, gdzie nawet z kartki poprawnie przeczytać nie może albo kłopoty z przewodem pokarmowym dostaje. Przykro mi, ale nie o takim przywódcy marzyłem z tej strony.

-->do Myrewina- { że tylko peany na jego temat można pisać? } To forum jest wybitnym przykładem że tak nie jest. :P { Przykro mi, ale nie o takim przywódcy marzyłem z tej strony. } Cóż zagłaosujesz inaczej w najbliższych wyborach. :>

Gość Ale się wk..rwiają dupki
Że wreszcie Prezydent Polski zachowuje się jak normalny człowiek ,a nie jak gwiazda filmowa i nie liże dupy wszystkim krajom dookoła ! Niektórych to BARDZO GRYZIE !!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Gość Ty myrevin
nie porownuj prosze cie kwacha z kaczorem:O

Gość do Myrewina-------------------
do najbliższych nie pójdę, bo ten na kogo głosowałem i tak przegrał paroma punktami. Ponadto po tym wszystkim co się dzieje, nie widzę zupełnie nikogo, kto by potrafił to pociągnąć...

Gość marchewaaaa
Dajcie spokój. Nie bronie Kaczora, bo za nim nie przepadam, ale to zwykły językowy lapsus, który może się zdarzyc każdemu. Wydaje mi się,że nie jest to zbyt poważne ze strony tej gazety,ze uznała to za taaakie medialne. :-0

Gość szkoda ze kaczorowi
zadarza sie to wybitnie czesto:O

Gość a przez
ten brak "lizania dupy" jak to nazywasz, stosunki dyplomatyczne z wieloma krajami, stają się, nazwijmy to, nieco napięte...Poza tym staliśmy się pośmiewiskiem ŚWIATA...I to, co do tej pory, udało się wypracować dotychczasowym politykom i służbom dyplomatycznym, obecni "nielizacze dupy" niszczą....

Ale prezydent to nie ma być \"zwykły\" człowiek. Wybieramy podobno reprezentanta narodu. Ja się lepiej czułam jak mnie reprezentował Kwaśniewski, który w większości przypakdów [wyłaczam Katyń gdzie faktycznie była żenada i kilka dużo mniejszych wpadek - na dwie kadencje] był przynajmniej reprezentacyjny. Swoją drogą lapsusy językowe to jedno a całkowity brak dykcji naszego prezydenta daje po uszach jeszcze bardziej

Gość Taniec z Kwasiorką
Szkopy się śmiały i co ;teraz się dwa razy zastanowią jak coć napiszą ! A te stosunki dyplomatyczne ! :D:D:D:D:D Kwasior Miss Solarium PODZIELIŁ EUROPĘ liżąc dupsko Amerykańcom-przecież Musiał wyjść przed szereg ! No ,ale mamy za to w Iraku PEŁNO inwestycji i TAAAAAAAAANNIE PALIWO !!!!! A z Putinem jak sobie łapki podawali ! Za to nam wybudują przez Bałtyk RURĘ !!! Za myśliwce amerycańskie też mieliśmy mieć inwestycje jak cholera - Słychać coś o nich ????????

Gość te lapsusy językowe
można było wybaczyć jego imiennikowi, który był niewykształconym elektrykiem (i też go wysmiewano) ale panu profesorowi tak łatwo sie nie wybacza. Tytuł zobowiązuje do czegoś...

Gość nie mam słów
:-) :-)

Gość zimorodek
Taaaaa.... lapsus jak z ziemi polskiej do wolskiej