Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty usa

Niggeryzacja kultury

Polecane posty

Gość Anty usa

co sądzicie o zjawisku niggeryzacji-amerykanizacji kultury,zyciu na pokaz,snobizmie,materializmie,hpokryzji i wszystkich zjawiskach któree za sobą pociągają czyli narkomanii,chorobach psychicznch,seryjnych mordercach i rosnacej przestępczości i agresji społecznej,tworzenia sie gett bogactwa i biedy,czy amerykański model rozwoju gospodarczo-społecznego na pewno jest dobry??

Gość debilizacja_dyskusji
Co ty pieprzysz? :D

Gość przeczytalam temat
i myslalam ze bedzie o zaszczepianiu kultur Aspergillusem niger :D

Gość Anty usa
chodzi mi o pozeranctwo,szpanerstwo itp.zaczerpniete o rapperów-czarnuchów ktorzy na swoich klipach obwieszają sie złotem i rolexami po czym machają łapami jak orangutany w towarzystwie skapo ubranych dziwek,o materializm,snobizm i egoizm zaczerpniety wprost od amerykańskiego społeczeństwa,o tym chciałem pogadać niesty widze ze to nie miejsce na taką dyskusje i rzucam po prostu perły przed wieprze

Gość eunuch
o materializm,snobizm i egoizm - to o polakach, dziecinko, nikt nie musiał z niczego czerpać, ujawniło się co każdy w sobie nosił

Gość pytanko do autora
a obciągasz z połykiem? :classic_cool:

Gość łeeeeeEEEE
do dupy z burgerożercami

Niestety,jak biali próbują ich naśladować , zwłaszcza z tymi łańcuchami to faktycznie wygląda jak plemie Eskimosów na Saharze ! :D:D Do murzynów już się przyzwyczaiłem,nawet do tego epatowania dupskami i cycami i łapania się za genitalia (ale to już zew dżungli ! :D:D:D

Super post. Moje gratulacje. Czyli Murzyni to całe zło tego świata, spisek czarnych, wrzód na zdrowej białej skórze. I co propunujesz w związku z tym? Czarnuchów do gazu (bo Żydów już jakoś zabrakło)? Masowa eksterminacja czy coś takiego? (btw \"nigger\" to słowo, za które w tychże opluwanych przez Ciebie Stanach można trafić do więzienia). Swoją drogą, gdzieś podłapał to słowo? Na warsztatach Młodzieży Wszechpolskiej, a może na stronie Red Watch? W każdym razie gratuluje szerokości horyzontów. A tak przy okazji, wiesz jaki jest profil socjologiczny rasisty? Sfrustrowany biały bez pracy, wykształcenia i perspektyw, który tytułem kompensacji własnej beznadziejności głosi mit j białej skóry. Bo tyle tylko ma.

Gość Przeczytaj jeszcze raz co anty
Napisał ! Tylko spokojnie !

Gość ofiary politycznej poprawności
jeszcze nie słyszałem zeby za słowo nigger kogoś wsadzano do pudła,zresztą wiekszośc murzynów z luboscia sama się tak określa :D nie jestem white power ani rasistą,mówie tylko o pewym trendzie kulturowym stworzonym w usa przez samych murzynów :D

Gość ofiary politycznej poprawności
poza tym wogóle cała ameryka to zakała kulturowa świata i oto mi chodziło

Gość cooltrendy
hip-hop jest cool i fajny,joł joł ziomale bawmy się i ćpajmy

taka ich kultura niestety :D bo widzisz, wiekszosc Murzynow afroamerykanow w stanach pochodzi z bardzo bardzo biednych srodowisk, wrecz slumsow, nie maja nic i jak tylko do czegos dojda to staraja sie calu swiatu to pokazac, tym bardziej, ze maja czarny kolor skory i zdaja sobie sprawe ze zjawiska rasizmu - \'murzyn jest gorszy niz bialy i basta\'. ja nic do nich nie mam, niech sie obnosza czym chca, powiem wiecej - mniej mnie razi czarny obwieszony kilogramami zlota niz bialy robiacy dokladnie to samo. a ze to akurat w Stanach jest zauwazalne - po prostu nie na darmo sie ich nazywa Afroamerykanami - wiekszosc afrykanczykow wyemigrowala do USA i tam zyja od pokolen.

Gość ret
shorty - wyemigrowała?:O Dobre:classic_cool: I nie dlatego nazywa sie ich Afroamerykanami.

Gość no własnie droga shorty
obwieszajac sie świecidełkami i zachowując jak szympansy tylko potegują rasizm,niestety w polsce jest też dużo białych czarnuchów jak tede itp.zjeby które promują tutaj kult materializmu,kurestwa i ćpania,wogóle z ameryki przyszło do europy wszystko co złe

Gość no własnie droga shorty
no własnie,"wigger" czyli popularne w stanach okreslenie ktorym nazywa się "white boy wanna be a nigger" czyli białas ktory chce być czarnyuchem,nawet same czarnuchy się smieją z takich pozal się boże "nasladowców"

Gość DO ANTY USA
ALE PRZECIEZ NEI MUSISZ TAM MIESZKAC. ZYJ TAK JAK CHCESZ I DAJ ZYC INNYM! NIE MUSISZ MIEC LANCUCHOW ITD.

Gość Anty Usa
a niech se żyją jak im sie podoba,moga sobie nawe nośic 30 łancuchów mnie tylko wkurwia nachalna propagada tego stylu życia

propaganda :D oni tacy sa i tyle :D zreszta podejrzewam ze mowisz o tych wszystkich czarnych raperach rodem z MTV, fakt to mzoe draznic, tylko w stanach po ulicach oni tak nie chodza, to tez jakby margines, tyle ze tych bogatszych, ktorzy czuja potrzebe oswiadczania wszem i wobec ze biali moga im naskoczyc. 50 centy i inne jego pokroju zdarzaja sie tylko w teledyskach, wierz mi :D