Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druga strona lustra

kocham cie ale juz cie nie lubie

Polecane posty

Gość druga strona lustra

wiem ze tu bywasz, wiec moze ta droga cos do ciebie dotrze. kocham cie. ale juz cie lubie. nie lubie twojego egoimu. wzywania mnie wtedy gdy potrzebujesz i opuszczania kiedy czujesz sie dobrze. tego ze masz w dupie moje problemy i mowisz mi wtedy komunaly myslac o innych z ktorym juz, obecnie, albo w przyszlosci bedziesz sie byzkac. nie lubie opowiesci o tych bzykanych i zostawiania wybzykanych ;przypadkowo;tym jak mowie ze mi sie nie podabaja - to przeciez twoje zycie. nie lubie tego ze ciagle podkreslasz swoja atrakcyjnosc - wiem o tym ale i tak nie pojdziemy do lozka. nie lubie ze wytykasz mi wady a swoje pomijasz milczeniem. nie lubie kiedy sie obrazasz bo nie akceptuje tego co robisz. nie lubie opwiesci o tym ze tkwisz w nieudanym zwiazku bo nic tym nie robisz od lat. nie lubie twojej zazdrosci bo nie jestem twoja wlasnoscia. kocham cie ale juz cie nie lubie.

Gość bardzo mądre
chylę czało 🖐️

Gość ehh szczera prawda
wiem cos o tym niestety:(

Gość druga strona lustra
i jest nas na kopy...takich madrych. i nie potrafimy nic sensownego z tym zrobic...

Gość druga strona lustra
i niceh ktos mi do cholery wyjasni, dlaczego tolerujemy takich ;przyjaciol; ktorzy wiecj nas kosztuja niz nam daja?

Gość bardzo mądre
zaraz Ci napiszę tylko znajde cytat...

Gość druga strona lustra
:) cytat? nieee. prawde mi napisz.

Gość anominm
....bo sztuka jest znac kogos od najgorszej strony.......a mimo to wiedziec ze jest dla nas wazny...... Mimo wszystko......

Gość bardzo mądre
...byc moze dlatego coraz bardziej go uwielbiam, wlasnie z powodu tego zaslepienia, ktore zmusza nas do uganiania sie za kims, kto sprawia nam bol...

Gość bardzo mądre
prawde...bo nie o to chodzi żeby złapac kroliczka ale o to by go gonic :)

bez sensu, poznać kogos od najgorszej strony, a jaka to strona: bije , pije i powiedzieć mimo wszystko, bo tak też mozna to zrozumieć. Albo się kogoś kocha albo nie.Acha i szanuje to jest bardzo istotne.

Gość anominm
z tym kroliczkiem...to bym sie spierala. Najwazniejsze jest kogos DOBRZE znac. Nie tylko od najlepszej strony, tej jaka chcemy widziec, tylko od tej ktora tez sprawia nam bol... Trzeba kopgos Dobrze znac, a to nie lada sztuka....

Gość bardzo mądre
to może inaczej...kota można zagłaskac na smierc natura czlowieka jest dazyc do czegos czego nie mamy

Gość anominm
Kremowka.... generelizujesz...przesadzasz...bicie, picie... Czlowiek na rozne slabosci, rozne dni. Slaboscia jest to ze nie zawsze zachowa sie tak jak ty oczekujesz, bo jest tylko czlowiekiem, ktory czuje i ma wlasne problemy. Nie jest wyznacznikiem jego wartosci tylko jak ty odbierasz jego zachowanie i postawe, ale takze to co min kieruje. Przede wszystkim dystans i spojrzenie z innego punktu widzenia, A nie generalizowanie i szufladkowanie.

Gość druga strona lustra
nie chce nikogo miec. chce tylko czuc ze jest dla mnie wtedy kiedy go potrzebuje. nie tylko wtedy, kiedy on potrzebuje mnie. tkwie sobie walsnie w depresji (raczej w leju po bombie) a moj tzw. przyjaciel po raz kolejny uznaje, ze jakos sobie poradze. gdyby chodzilo o bzykanie przylecilaby na skrzydlach. ale niestety nie chodzi...tym razem.

Gość moja laska
ale...za bardzo go lubisz zeby go nie lubic ...

Gość druga strona lustra
b. madre - a kto tu jest kroliczkiem, no kto? ;)

Gość druga strona lustra
m.laska - tak. celne. powinnam pestac go kochac, skoro za bardzo go lubie :)

Gość bardzo mądre
to z laską to moje, nicki mi sie pogrzaly:o kto króliczkiem...to zalezy kiedy...jak tobie sie chce to on a jak jemu to ty

Gość druga strona lustra
no cure for love ;)

Gość oferma
nie zagłaskowuję cie, ja tylko chcę ..... oglądać:classic_cool: twoje nagie fotki podczas zbiorowej orgii polarnych niedźwiedzi w poznańskim ZOO:classic_cool: to byłam ja Waleria Niecnota:o

Gość druga strona lustra
chce? jakos mnie sie z seksem kojarzy nieodlacznie ;) ze sie posluze parafraza "wszyscy jestesmy kroliczkami plywajacymi w akwarium" czy jakos tak....:)

Gość druga strona lustra
oferma - nie marnuj przestrzeni :)

Gość bardzo mądre
i kopulantami...wiec nie nazywaj tego "kochaniem"

Gość druga strona lustra
ja "kachaniem" :) nidy w rzyci :D

Gość oferma
pierdole przestrzen:O jestem wolny strzelec:classic_cool:

Gość anominm
kobiety....troszke dystansu.... czyzby moje slowa byly za okrutne? Sama kogos kocham chyba.... i mam ciezka sytuacje emocjonalna... ale to nie powoduje ze zatracam sie calkowicie, aby nie myslec logicznie, aby nie idealizowac. Myslicie ze to nie boli? ze to nie kosztuje dlugich dni tygodni bez usmiechu na twarzy? Ale trzeba kiedys ligicznie pomyslec. Czy wy zawsze jestescie takie idealne? czy zawsze spelniacie kogos oczekiwania? czy zawsze jestescie godne zaufania? czy jestescie gotowe na wszystko? Nie sadze.... Troche empatiii, nie zaszkodzi. I nie idealizujcie samed siebie, bo to zakrawa na obłęd....