Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

jak zrobic zeby miec taki tylek

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

tzn chodzi i ksztalt i jedrnosc nie sugerujcie sie skad jest ta fotka - chce wiedziec tylko jak to zrobic http://www.superdupcie.pl/displayimage.php?album=1&pos=5 z czasem tamta fotka zmieni sie na inna wiec prosze dpowiedzcie mi poki jeszcze jest ta wlasciwa tylko porsze bez tekstow - zebym sobie zrobila operacje plastyczna

Gość powiedzcie mi
oj serio pytam !!

Gość famme gaaaa
trzeba duzó słodyczy jesc ..to wtedy tak utyje i bedzie idento

Gość co za idiotki wrrrrrr
a moze ruszyc dypsko na jakies cwiczenia aerobowe.... mysle ze to dobry pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dzieki bardzo

Gość trzeba sie wypiac
kazda w miare szczupla dupcia w tej pozycji wyglada atrakcyjnie :D

Gość powiedzcie mi
nie wiem moze wy macie takie posladki to wam gratuluje ale czemu smiejecie sie z innych ktorym daleko do iedalu :( moze warto czasem komus pomoc

Gość powiedzcie mi
ja nie mam takiego tylka ale bym chciala miec chciaz jedrny bo ksztaltu to za bardzo nie da sie raczej zmienic :(

Serio. To wypięta pupa. Ksztalt pośladków możesz poprawić odpowiednimi ćwiczeniami.

Gość powiedzcie mi
dzieki to znaczy ze musze poszukac odpowiednich cwiczen

Gość to facet sie z ciebie
nasmiewa, a raczej... rece mi opadly jak zobaczylem taki temat. idz na silownie i cwicz aeroby. skakanka, rowerek itd. wymachy nogami, jak na karate i wszystkie cwiczenia ktore pamietasz z W-Fu. nie zapomnij o rozciaganiu, ktore ksztaltuje sylwetke.

Wpisz w wyszukiwarkę jędrne pośladki, ćwiczenia na pośladki itp. Jest tego sporo, dokladnie opisane, niektóre ze zdjęciami. Najważniesze żebyś ćwiczyla regularnie.

Gość tez sie chetnie dowiem

Gość zulkan
jesli w ubraniu to podobno sa takie wypychane majtki, odpowiednik wypchanych staników, nie wiem czy w Polsce ale w stanach sa bardzo popularne wsod niektorych grup .

Gość FAJNA-AJ-
do powiedzcie mi > aby mieć taki tyłek trzeba robić dużo ćwiczeń aerobowych i na siłowni . Wtedy opadające pośladki podnoszą się , pupa staje się bardziej kształtna i jędrna , warto jest wmasowywać kremy antycelulitisowe, robić masaze szorstką gąbką czy zimnym prysznicem , warto zmienić dietę ale nie na głodówkę tylko na racjonalne odrzywianie się , cuda ze skóra robi też picie wody min nie gazowanej w jak największej ilości .Ale prawda jest taka ,że najlepsze efekty byłyby gdybyś zastosowała wszystkie powyższe rozwiązania

Gość dziewczonka..
hmmm ja bym w swoim przypadku zapytała co zrobić żeby takiego nie mieć, a jest on wynikiem pływania kilka godzinek tygodniowo (12 h) przez kilka lat, teraz strasznie mi się odznacza tj. odstaje, brakuje tylko wielkości j.lo, ale dzięki Bogu aż takiego pecha nie mam, w każdym bądź razie marzy mi sie pupa Chrisitny Aguilery :P

Gość ja ja wiem
Musi ci twój facet co tydzień dawać porządne lanie na gołą pupę.