Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rapidshare /

HEJ Prosze o pomoc....jak mam ściagnąc te filmiki z -- rapidshare

Polecane posty

na tym drugim linku to musisz miec pobranego toolbara, on tam jest na tej samej stronie z tym 1 linkiem to zjezdzasz na sam dół i klikasz na free i czekasz kilkanascie sekund to ci sie wyswietli plik

Gość rapidshare /
w 1 linku wcisnęłam free,sekundy upłynęly I pokazały sie czerwone linki a potem jakiś kod to go przepisalam i dalam Downlowad....i sie zapisuje hcyba sie udalo:)

Gość nauczcie mnie tez ale tak
powoli :( bo mi zaden kod tam nie wyskakuje :O przyznaje nigdy niczego nie ściagałam zadnej muzyki ani fimików ;) a jakie filmiki tam mozna wogóle sciagac ??

Gość rapidshare /
tu są filmikiz tańca z gwiazdami :)

Gość nauczcie mnie tez ale tak
aaaaaa jak moge sprawdzic co tam jest jeszcze ciekawego ???

no to wystarczy poczekac a kod sie z pewnością pojawi;) no i mozesz rozne ściągac... nie wiem czy wszystkie ale raczej nie, jezeli chcialabys ścągnąć konkretny film z takiego typu stronek a nie ma go jeszcze tam to jestes skazana na to az ktoś gdzies na swiecie da go tam na upload:D ja proponuje program do pobierania muzy filmow dokumentów itd. np BearShare (odradzam emula bo on za czesto zamula:D ) znajdujesz jego strone domową np wpisując w googlach bearshare - download no i pobierasz i instalujesz na kompie (banalna sprawa - wszystko akceptujesz) no i masz juz programik:) nie boj sie ze sciągniesz jakiegos wirusa, wpisując w okienko nazwe np piosenki Bear wyswietla ci iles tam zrodel no i klikasz 2 razy na ten plik który ma jawieksza liczbe zrodel (taka zielona liczba obok nazwy pliku), najmniejsza liczba zrodel to 2, jezeli nic nie ma to odradzam pobieranie

Gość rapidshare /
pisze do czego jest jakiś link

takie linki są do roznych plików.. :/ napewno nie do wszystkich do których bysmy chcieli i nie da sie oszacowac co tam jeszcze moze byc.. a ty, jak znalazlas link z tym filmem? bo chyba znalazlas lub dostalas nie?