Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca krolewna na mnie mowili

czy komu podobnie jak mi juz o 20-21 h zamykaja sie oczka? spac mi sie chce,

Polecane posty

nie wiem czy to normalne, w sumie zawsze tak mialam, ale troszke mi to komplikuje zycie, no bo kto idzie tak wczesnie spaC? :(

Gość Moga__
ja. codziennie, czuje się zdrowa, zawsze wypocząta i wstaje koło 7:00

Gość jak bym o sobie czytała
Jest po 20 a ja już bym najchętniej poszła spać. Sama nie wiem czy to przez to, że wstaję przed 6, czy może przez coś innego. W zimie mi to nie przeszkadza, ale w lecie gdy długo jest jasno to raczej dziwnie...

no wlasnie, ja tez tak wstaje, tylko jak pogoda jest zla to pomimo,ze klade sie wczesnie to ciezko mi sie rano wstaje.Troszke to meczace ogolnie , bomi sie nawet czasem wylazic nigdzie nie chce np w weekendowe wieczory

Gość to dlatego ze wstajesz przed
6, wstan o 10 to ci przejdzie

Gość Moga__
moze najwyzsza pora zrobić badania?? na cukrzyce np.

czasem pomagam sobie kawa, ale nie ce jej pic za duzo , bo potem mi zoladek sie telepie :o

mam wyniki krwi na cukrzyce itp, ide z nimi do lekarza.zobaczymy

a moze znacie sie na wynykiach krwi? podalabym wam ile mam glukozy itp

Gość Moga__
ile masz? podaj. wszystkie podaj ja się troche znam..

leukocyty 4.69 g/l norma 4-11 erytrocyty 4.59 t/l norma 4.20-5.20 hemoglobina 13.1 norma 12.0- 16.0 mcv 85.4 norma 83-101 mch 28.5 norma 28.- 32 mchc 33.4 norma 32- 36 trombocyty 181 norma 150-450 zelazo-wynik w surowicy 126.6 uq/dl glukoza 75.1 mq/dlnorma 70-115

Gość plaste-linka
ja tez tak kiedys mialam. najdluzej udawalo mi sie wysiedziec do 10-11 i po mnie. nawet na wieczorze panienskim wymieklam zaraz po polnocy. pozniej dostalam prace w knajpie gdzie pracowalam do 1 w nocy. pierwszy tydzien byl trudny ale sie przestawilam. teraz pracuje od 8 do 17 i znowu ok 10 ciagnie mnie do lozka. to chyba zalezy od pracy i trybu zycia.

Gość Moga__
no masz przeciez z boku podane normy.. wszystko jest ok. cukier tez masz w porządku :)

no wiem wlasnie :) ale ide do lekarza, bo mam pewne objawy dziwnem tzn niezwiazane z ospaniem,i dlatego nie wiem skad te objawy skoro krew jest ok, bede suzkac dalej, dziekuje 🌻

tak w ogole to zauwazylam,ze owszem mam w normie ,ale wszystkie sa bardzo blisko tej dolnej granicy., e etam, nie ma co gdybac 🖐️ dobranoc :D

Ja tez tak mam !!!! Jestem strasznym śpiochem, np wczoraj byłam juz o 21.20 w łóżku i dzisiaj wstałam o 5.30. Teraz też juz nie mogę, ale jakis film sie zaczął i tak patrzę jak głupia. Ogólnie w domu sie ze mnie śmieją bo jak nie spię po 22 to mówią, że juz jestem spóźniona do łóżka :) i na pewno rano będę niewyspana. 22 to taka moja granica. Po tej godzinie kładę sie tylko w pt i sobotę :) WIem, ze takie ospanie jest też związane z niskim ciśnieniem a ja takie mam niestety.

Gość Moga__
co z tego blizko której granicy???? masz w normie i tyle :o nie boj się nie spadnie.. samoistnie, chyba ze na wskutek czegoś, ale wtedy to juz będzie bez znaczenia ile miałaś skoro i tak będzie spadać.. ja mam jeszcze blizej wszystko dolnej granicy.. a glukoze mam 70. więc?