Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łantutri

wejdź i dowiedz się jak pokonałam pryszcza...

Polecane posty

Gość łantutri

Mysle ze znalazlam sposob na pojedyncze bolace pryszcze.W ubiegly czwartek wlasnie taki wyskoczyl mi kolo nosa. Wielka bolaca podskorna gruda Wygladalo to potwornie Zasiadlam przed kompem i zaczelam szukac szybkiej metody jak go zlikwidowac. I mysle ze znalazlam ! Na poczatek oklad z ALTACETU. Rozpuscic tabletke altacetu w niewielkiej ilosci wody (1/5 szklanki) i robic oklady wacikiem kosmetycznym na pryszcza przez 1-2 godzin. Opuchlizna zeszla (i jeszcze do tej pory taki wacik sobie przykladam od czasu do czasu ) ale cos mnie pokusilo zeby przebic iglą drania i wycisnac i niestety to byl moj blad bo faktycznie wycisnelam rope ale zrobila sie brzydka ranka i co teraz sobie pomyslalam...i znowu poszukalam w necie i znalazlam recepture na wysuszenie i szybkie wygojenie tej rany.Zmieszalam niewielka ilosc pasty cynkowej, tormentiolu, tribioticu i proszku dermatol na czystej szklanej podstawce i taka mieszanka posmarowalam rane po pryszczu. Tydzien pozniej miejsce po mojej operaci jest juz calkowicie wygojone i bez sladu i bez zadnej blizny.Polecam wiec wszystkim z czystym sercem taka metode na pryszcze (wielkie góry bolące) bo mi pomogło i sie bardzo ciesze Jak zrobie korektorem to nie widac ze byl pryszcz wogole a wiec oklady z ALTACETU bo to octan glinu ktory dziala przeciwtradzikowo i przeciwłojotokowo a jesli rozdrapiemy to miksture z tych 4 skladnikow ktore podalam u gory. Powodzenia !!! Nikogo nie zmuszam ale warto sprobowac !!

Gość czy mozna kupic ten ALTACET
bez recepty? w aptece?