Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkakotka

Mój facet płaczem wymusza moje decyzje.Pomózcie

Polecane posty

Gość kitkakotka

Czy wy tez tak macie jak chłopak sie obrazi na mnie to pózniej płacze i trzeba go przepraszac a powody sa błahe np jak chce sama wyjsc z kolezankami.Wczesniej poznawałam facetów którzy zachowywali sie bardziej po mesku czy to wstyd ze on płacze dosc czesto?ak sobie z tym radzic?Czy i u waszych facetów pojawiaja sie łzy?Nie wiem jak postąpic on mowi ze to z troski on mnie nie puszcza mnie nigdzie samej

Gość ryczący
facet :O Pogoniłam raz takiego!

Gość hmmdryjdtyk
chyba masz męża mięczaka, albo świetnie gra. chce żebyś skakała koło niego na każde jego zawołanie.a Ty to robisz:| nie lituj się nad nim.bądź dla niego oschła. niech te łzy Cię nie zwiodą.

Gość kitkakotka
Mówi ze to z troski o mnie i popłakuje czesto mnie to denerwuje

Gość mgła poranka
hmm według mnie męskie łzy to coś cudownego, ale jeśli pojawiają się rzadko i z ważnych powodów... cudownego oczywiście w cudzysłowie, bo łzy raczej nie są powodem do radości... ale według mnie to jest właśnie męskie... a nie udawanie, że faceta nic nie obchodzi i za priorytet stawianie sobie nie uronienia nigdy łzy, takei robienie z siebie macho i tym podobne... inna sytuacja jesli facet płacze o bzdury, jak w przypadku, któy opisujesz... może robi to specjlanie, bo wie, że osiągnie tym swój cel, nie zważając na to co możesz sobie o nim pomyśleć? albo jest po prostu bardziej wrażliwy niż inni... mój były mężczyzna, płakał dwa razy podczas naszego 1,5 letniego związku... gdy powiedziałąm mu po powrocie z zagranicznego wyjazdu, że w ogóle za nim nie tęskniłam i chyba jednak nic poza sympatią do niego nie czuję... wtedy pierwszy raz widziałam łzy w jego oczach... łzy smutku, swiadomosci ze traci ważna osobe.. to mimo całej sytuacji było piękne... wtedy zrozumiałam, że byłam głupia i że go kocham... :( drugi raz dwa miesiące temu podczas rozstania... nie płakał, ale miał zaczerwienione i mokre oczy... mimo, że to on mnie zostawiał, to jego uczucie się wypalało, mimo to oczami udowodnił mi, że wcale nie jest mu łatwo... :( no ale minęły już dwa miesiące i podejrzewam, ze nigdy już łez w jego oczach nie zobaczę...

Gość kitkakotka
Ale twoj chłopak chodziaz miał powód a on potrafi płakac z powodu głupot np jak nie chce sie z nim spotkac czesciej niz 3 razy w tygodniu.Czuje sie osaczana a jednoczesnie nie chce doprowadzac go do łez bo mi wtedy zle i czuje sie podle

Gość skron- lufa pistoletu
mnie denerwuje bo moj facet ryczy na filmach. no tak mnie to wpienia ze szok!! jak to pierwszy raz zobaczylam to go chcialam autentycznie zostawic!!! ale machnelam na to reka..i teraz ogladamy komedie. poza tym czasem jak juz nie daje sobie ze mna rady to widac ze jego oczy staja sie duze i szkliste....ale nie wyje....bo tego bym nie wytrzymala !! nienawidze placzacych facetow. nienawidze mieczakow. a wogole zauwazylyscie, ze faceci w naszych czasach sa bardzo "kobiecy" ?

Gość calineczka21
NIestety coraz czesciej mamy doczynienia ze słabeuszami psychicznymi co mnie martwi.Wszystko jest dla ludzi ale jak sie ktos wszytskim załamuje to co bedzie jak przyjda prawdziwe kłopoty?

Gość calineczka21
Tak to jest z tymi chlopami niektore sa twarde jak glaz inne az nadto placzki

Gość no niestety zauwazyłam że
w dzisiejszych czasach faceci robią sie coraz bardziej kobiecy:-oSą bardzo zniewiesciali:-PNiektorzy z nich to po prostu mięczaki:-oCoraz mniej jest prawdziwych facetow,nie chodiz mi o typ brutalnego maczo ale wkurza mnie jak facet ryczy czesciej ode mnie(a ja placzedosc czesto;-))Spotkałam sie juz z takimi przypadkami:-o

Gość kiciakocia
Problem w tym ze mój nawet sie nie zakrywa i płacze dosc głosno

Mnie by to nie odpowiadalo 😠 chce ryczec, to niech ryczy, bo trudno zebys nie mogla umowic sie z kolezanka, bo on bedzie plakal.....zachowuje sie jak niegrzeczny bachor.

Gość kitkakotka
najgorsze jest to ze on nie panuje nad soba bez wzgledu na miejsce i ludzi potrafi sie rozpłakac.KIedys jak zerwałam to przyjechał pod moja szkole rozplakany było mi wstyd jak cholera.Jestem od niego młodsza ja mam 19 lat a on 27

Gość kitkakotka
Czuje ze jestem z nim tylko z przyzwyczajenia i poczucia obowiazku bo to ja przy nim czuje sie silna

Gość skron- lufa pistoletu
rzucilabym w diably takiego co mi obiach przynosi...

Gość siksiuniaka
Boje sie wstydu ze w publicznym miejscu bedzie mnie nachodzil chyba zerwe przez sms

Gość iwalktheline86
nie lubie jak facet placze chyba ze robi to rzadko wtedy wiadomo ze sytuacja go dotyka. moj plakal wczoraj jak mnie prosil zebym mu wybaczyla zdrade... natomiast facet mojej psiapsioly plakal non stop a ona w ogole:|

Gość kitkakotka
I co wybaczyłas mu zdrade?Ile on ma lat?

Gość iwalktheline86
wybaczylam ale jest cholernie ciezko... ma 23 lata

Gość klaudka
A jak sie dowiedziałąs o zdradzie?

Gość iwalktheline86
dostalam maila od zyczliwego... od jego przyjaciela. w zywe oczy mi sie wypieral po czym sumienie go chyba ruszylo i sie przyznal.

Gość to jest CONAJMNIEJ dziwne
mój zapłakał tylko raz. nigdy tego nie zapomnę :(

Gość Kitkakocia
Z jakiego powodu zapłakał?I ile ma lat?