Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfjasdfjsdgf

NIESAMOWITA HISTORIA ..POSŁUCHAJCIE!

Polecane posty

Gość sfjasdfjsdgf

napisze w skrócie: dalem węzowi koszatniczke mała bo sprzedawca dal mi jana pokarm zamiast szczurka i wmówil ze to szczur ale to na szczura nie wygladalo za ciula wiec dalem mu ja ale on jej nie zjadl .ona walczyla z nim calą noc i dzien i sie nie dala ..kapujecie ?niedala sie zabic i zjesc...waz mial dosc walki a jest duży i gruby..nie wiem jak to sie stalo ze ona sie uratowala ..teraz ja mam ale mam problem bo chce jąsobie zostawic i hodowac tylko ona byla tam w terrarium a tam byl straszny syf bo byly kupy weza niepsrzatniete miesiacami niestety i wigóle brudno bardzo..czy ona moze byc jakas zarazona czyms?co zrobic zeby byla czysta..ona jest malutka jeszcze bardzo.. ma ktos koszatniczki w domu >?co one jedzą i wogóle jak sie nimi zajmować?prosze powiedzcie!

Gość karorlor.aa
co ty pierdolisz ?nie zjadł jej ?ona z nim wygrała?masakra!

Gość to tak jak ja
spytaj weterynarza,szkoda tej koszatniczki,zaopiekuje sie nią,wyobrazam sobie co przezywala,jak jej serduszko malenkie to wytrzymalo

Gość idz sie wylecz
I to powaznie pisze. Z wielu powodow. Trzymac weza w domu, karmic go biednymi niczemu niewinnymi myszkami, niesprzatac terrarium itp itd. Jestes chorym czlowiekiem.

Gość ta od tej
ale co ta koszatniczka zjadła tego weza?:P:P jak mozesz nie sprzatac miesicami biednemu gadkowi😠

Jezu ja czytam ze nie wezowi tylko mezowi :D Myslalam ze to babka pisze i ze mezowi dala koszatniczke i se mysle jak to z tym jedzeniem? :O

Gość ta od tej
danse macabre-----rozjeba..aś mi serce:D:D:D

Gość autor watku...
to nie byl mój wąz wiec to niema wina ze nie sprzatene bylo tam bo ja sie go balem i nie mogłem tam włozyc reki a myszami go trzeba karmić:(co mam dawc jesc tej koszatniczce?jest slodziutka!