Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia Czerwonka

Mam kompleksy z reszta sami oceńcie

Polecane posty

Gość Madzia Czerwonka

Czy szczupła i wysoka dziewczyna nie ma juz szans znalezienia faceta i zawsze bedzie uwazana za ta gorsza.Czy nasz miejsce jest tylko w modelingu?Dodatkowo czuje sie brzydka i nie pociesza mnie fakt ze praca jako hostessa nie wymaga ładnej twarzy: www.redangels.pl (kandydatka na stronie 18 ostatnia na liscie)

Gość Kasandrasadsw
Weszłam ale ocenic nie moge bo jestem kobietka ale pozdrawiam i nie przejmuj sie głowa do góry

Gość tymonekkll
Dziewczyno czym Ty sie przejmujesz mało na tym świecie paskud?Nie łam sie nie nalezysz do nich

Gość KDT
Ty jesteś Magdalena 1986 r. Narol

Gość BANDYTA Z MIKROFONEM
mnie sie podobasz, rzeczywiscie 175 cm do 50 kg robi wrazenie ale zupełnie tego nie widac grubasie :) pozdro!!

Nie dośc, że taka ładna, przede wszystkim te blond włosy, to jeszcze narzeka. wstydziłabyś!

Gość No niestety masz problem
:(

Gość Madzia Czerwonka
Miło dla mnie usłyszec słowa grubas bo czuje sie chyuda

Gość co o tym mysliecie
jestes ładna dziewczyna, wysoko, wiele by dało, zeby tak wygladac jak Ty nie bluznij tu przeciw Bogu, bo dał Ci urode wzrost..a kompleksy małe ma kazdy

Gość Madzia Czerwonka
Problem polega a tym ze wielu ludzi krytykuje ludzi szczupłych to jak nagona i my czujemy sie gorsi.Przykre ale niestety prawdziwe.

kompkesy? gdybyś miala 160 t byś narzekła, że jestes mała :O ja mam 175 i waże 55 kg. i czuje się świetnie w swoim ciele.

Gość KDT
Ona chce żeby ją podziwiać

Gość super laska
taka sobie jesteś, zwykła szara , noc ciekawego

Gość Madzia Czerwonka
Jestem przecietna osoba nie znajdziedzie tu nic do powdziwniania ale dyskusja miała na celu opinie na temat chudych osób

Gość jaki masz numer

ja dyskutuje na temat właśnie chudych osob, zresztą \'chudych\' jak to brzmi? ja mam 175 wz 55 kg. i jest swietnie i mogę podrzucic ci fotke, by cie przekonac :O zreszta wydaje mi sie, ze chcesz pochwał..

Gość Madzia Czerwonka
Nigdy nie byłam ze swojego wzrostu zadowolona bo 175 spoko ale jak założyc tutaj np szpilki?Człowiek przerasta o głowe innych troche dziwne uczucie

Gość to lepiej zeby ja
sie nie wypowiadala na temat swojej wagi... jestem chudsza od ciebie autorko. i nie rozczulaj sie dad soba. jestes ladna i ciesz sie tym co ci natura dala. masz wiele szczescia ze tak wygladasz :P

Gość Madzia Czerwonka
To miłe ze tak piszecuie nie ukrywam ze dodało mi wiary ze nie tylko grubsze osoby moga sie czuc atrakcyjnie

Gość BANDYTA Z MIKROFONEM
187 bez szpilek mam bom mencizna takze jest nastu gosci z ktorymi nie bedziesz zle wygladac na szpilkach. wydaje mi sie ze wiesz ze jestes fajna i robisz na sile igły z widły. dobrze napisalem :D?

Gość kikit
wiem co czuje autroka..naprawde jest teraz nagonka na szczuplych ludzi..wyzywani sa od anorektykow....ja tez sie zle czuje ze swoja waga...wszystko przez glupie docinki..164/48...

Gość Madzia Czerwonka
Chce zrozumiec te nagonke na szczupłych i chudych ludzi!Nie kazdy sie odchudza nie którzy nie moga poprostu przytyc

Gość co o tym mysliecie
nie ma zadnej nagonki na chudszych ludzi, nie przesadzaccie, gadacie bzdurki nagonka jest włąsnie na grubych w tv w teledyskach, wszedzie pokazuja szczupłe osoby i tak naprawde kazda laska chce byc szczupła albo czasem nawet chuda ja wiele bym dała by sporo schudnac i tez sie odchudzam nie chce byc" w sam raz" bo podobna taka jestem, chce byc szczupła i szczupli maja wieksze powodzenie, moga pracowac jaki modele , modleki, hostessy a grubi co moga żreć?>

Gość szamanOO
sorki autorko ale masz głupie problemy uwazam ze to wynika z Twojej proznosci, w głebi podobasz sie sama sobie, ale szukasz potwierdzenia u innych, NAPRAWDE ALE "MASZ PROBLEMY WIESZ:" A CO MAJA powiedziec GRUBE LASKI Z NADWAGA KTORYCH ZADEN FACET NIE CHCE, bo najzywklej w swiecie boi sie pokazac z taka przed kumplami a takie jak Ty zawsze sie podobały i beda podobac, ogladaja sie za takimi jak Ty faceci na ulicy, z tym Ci tak zle? chciałabys byc gruba i brzydka:? czy jak ? nierozumiem w czym problem zajmij sie czyms pozytecznym sprobuj dostrzec oprocz swojego egoizmu i zapatrzenia w sswoje ciało, problemy innych zostan wolonatariuszka w domu dziecka nie wiem tam to dopiero maja problemy , brak miłosci..a nie narzekanie na urode..jak sie ją ma wiesz co komleks to powinnas miec na tle intelektualnym..bo głupoty gadasz