Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaaaaa

YASMIN A ANTYBIOTYK I PRZECIWGRZYBICZE GLOBULKI-100 ZABEZPIECZONA???

Polecane posty

Gość niepewnaaaaa

Za kilka dni wezme 1 raz Yasmin. Czy same tabletki tej nowej niby generacji sa skuteczne??? czy nie bedzie korelowalo iz biore od 3 dni antybiotyki i stad pojawily mi sie uplawy[grzybica pochwy] no i chyba bede brala te globulki propolisowe. czy w zwiazku z tym yasmin zabezpieczy mnie 100%? za odpowiedzi dziekuje.

Gość spokojnie to tylko awaria
Globulki raczej nie mają wpływu na skuteczność,ale już antybiotyk chyba tak.Lepiej zapytać lekarza.

Gość paola paloańska
Yasmin to preparat, który spowodował śmierć kilku kobiet...ja właśnie kończę go brać po dwoch opakowaniach, dość mam duszności, nie polecam Ci go naprawdę :classic_cool:

Gość niepewnaaaaaaaaaa
dzieki za 1 wypowiedz. a jesli skoncze antybiotyk np dzien przed okresem, to przeciez on bedzie w organizmie:/ eeeh...

Ja biorę yasmin od pół roku i na czuję się w porządku. Nie mam żadnych dolegliwości. Każdy organizm reaguje inaczej. Jednak wiem, że trzeba uważać przy antybiotykach (np. tetracyklinie) ponieważ mogą osłabiać działanie antykoncepcyjne yasmin. Najlepiej poradzić się lekarza lub farmaceuty, lub przez 10 kolejnych dni stosować dodatkowe metody antykoncepcji (Jak jest napisane jest w ulotce ;) ) Pozdrawiam :)

ja bralam antybiotyk przez 12 dni . pozniej uzywalismy jeszcze prezerwaty przez tydzien. antybiotyk ma duzy wplyw na dzialanietableyek anty podobnie jak srodki przeciwgrzybicze. lepiej porozmawiaj jeszcze ze swoim ginem o tym.

ja bralam antybiotyk przez 12 dni . pozniej uzywalismy jeszcze prezerwaty przez tydzien. antybiotyk ma duzy wplyw na dzialanietableyek anty podobnie jak srodki przeciwgrzybicze. lepiej porozmawiaj jeszcze ze swoim ginem o tym.