Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrdomell

sex bez zobowiązań

Polecane posty

Gość mrdomell

Postanowiłem zadać pytanie kobietom (wolnym i tym w związkach) czy są jeszcze takie które potrafią zgodzić się na sex bez zobowiązań z nowo poznanym mężczyną, a jesli tak to na co pozwolą sobie na takim spotkaniu????? kto wie może jakies odpowiedzą i może nie będe to brzydkie i wyposzczone nastolatki ale naprawde piekne kobiety ot-- z dużymi potrzebami!!

Gość co to ma byc
do cholery?

ja jestem w takim \"związku\" i mi to w pełni odpowiada ponieważ jestem po burzliwym rozstaniu i nie chcę na razie pakować się w poważne związki..jest po przyjacielsku ale np kiedy ja mam ochotkę na pieszczotki to wiem że na niego mogę liczyć.. to jest coś w rodzaju kochanka z tym że oboje jesteśmy samotni :)

Gość zazdroszcze ci
ja moge tylko powiedziec ze nie potepiam osob ktore na taki seks sie decyduja ale sama raczej bym tego nie zrobila 🌼

ale wiesz to mi teraz odpowiada bo z poprzednim facetem sie rozstałam bo sie obraził że poszłam na wieczór panieński mojej przyjaciółki i on sam w domu siedział..nie chce teraz zobowiązań, jakiś pretensji i tłumaczenia czemu sie spóźniłam 5 min albo dlaczego mnie w domu nie ma jak on przychodzi

Gość hm dobrze jest
też tak mam i jestem baaardzo heppy :D

Gość dla mnie...
to wy jestescie zwykle szmaty. sorry

Gość hm dobrze jest
czemu szmaty ? tylko dlatego , że sex sprawia mi przyjemnośc a nie chcę tej całej nadętej otoczki ?? swoje związki przeszłam , były rozstania i powroty bóle głowy ... po co mi to znowu ??

Gość agent047155
Skoro tak bardzo lubicie seks, w dodatku bez zobowiązań, to czemu nie zostaniecie dziw*ami? Będzie tak samo, a jeszcze dodatkowo będą z tego pieniądze.

Gość agent jakiś tam........
jesteś kretynem !!!!

Gość mrdomell
no i zaczeło się nawet nie sądziłem że ko0biety odpowiedzą na ten post, bo w końcu to my - faceci wciąż zdradzamy to my jesteśmy ci źli. Ale powiem wam coś mam żonę i jest nam razem dobrze jednak jak chcę spróbowac czegoś nowego czegoś na co nie zdecydował bym się z własna żoną to wolę spotkać się z kims raz lub dwa na gorący sex bez zobowiązań a co ważne bez jakis wygorowanych uczuć ot dwoje znajomych zaspokaja swoje potrzeby nie ma podejżeń zazdrości pytań o to czy o tamto po prosu jest zdrowy przyjemny sex

Gość mrdomell
i słowo do agenta nie wiem ile wiosen ci już stuknelo ale sam lub sama zobaczysz że przyjdzie taki czas że się rozglądniesz za inna osobą pomimo że będziesz w związku ot tak by zabić rutyne i nude dnia codziennego!!!

Gość dno poprostu
jesteście pojebusy!!!!!! sex bez zobowiązań nie istnieje!!! a z tych wszych wojarzy jeszcze jakieś choróbsko do domu przywleczecie!!!

Gość wolne kobiety do dzieła
a dlaczegóżby nie???przecież to jest jak njabardziej ok...!!!tylko na samym początku musicie jasno sprawę postawić.

Gość dno poprostu
co jest ok?

Gość dno poprostu
wolne kobiety to wyświechtany slogan- teraz nazywa się je poprostu pasożytami!!!

Gość dno poprostu
zjadam kostki rosołowe a znajomym mówię, że to irysy:classic_cool:

Gość dno poprostu
robię wiele fajnych rzeczy i mam do siebie szacunek i nie maskuje puszczania się za hasłem "wolny sex"

Gość wolne kobiety do dzieła
bez przesady wyluzuj się

Gość mrdomell
dno po prostu jakie tam dno i jakie pojebusy po prostu spotykasz się z kobietą ona wie czego ty chcesz ty wiesz czego ona potrzebuje oczywiście nie chodzi o pieniądze bo to juz kurestwo ale dawanie sobie na wzajem to czysta przyjemność i tak własnie powinno być szkoda tylko że takich kobiet (wyzwolonych) co nie boją się dać cichaczem jest tak mało a najlepiej jak jesteście dobrymi znajomymi i oboje w stałych związkach wtedy każdej ze stron zalezy by nic nie wszyło0 na jaw i jest świetna zabawa i wszystko gra!!!! a skoro dwie osoby się godza na to więc jakie pojebusy!!!!

Gość dno poprostu
takich kobiet nie brakuje jest ich pełno- w burdelach!!!! możesz sobie tam zafundować wszystko, ale tam trzeba płacić-a ty cwaniaczku masz zamiar znaleść sobie darmowe żródło rozkoszy i wypisujesz tu jakieś gówniane chasła o wolnej miłości i o wyemancypowanych kobietach a ta twoja ideologia to tylko przykrywka zaspokojenia twoich potrzeb kosztem innych. Bo zawsze ktoś zostaje skrzywdzony! Nie ma sexu bez zobowiązań.

Gość dokładnie tak
istnieje sex bez zobowiązań i to jest piękna sprawa. Sam byłem w takim w związku przez kilka lat i nikt na tym nie ucierpiał. Oboje czerpalismy z tego przyjemnośc jakiej nie dają nam nasi partnerzy!!!

Gość mrdomell
Marella- 5380051

Gość mrdomell
Ja nikogo nie namawiam zreszta jak mają być jakies komplikacje to ja dziękuje lubie jak od razu wiadomo po co i na co ise spotykamy przeciez obojgu na tym zależy poza tym nikt nikogo nie zmusza do przyjemności a poprostu dno libi burdele gdzie trzeba zapłacic ale wtedy z seksu ma przyjemnośc tylko ten kto płaci poza tym dla dziwki to tylko praca i obowiązek nie może powiedziec nie a jak masz znajome kolezanki które po prostu to lubią to czemu nie zawsze może odmówic czy powiedziec sorry ale nie dzisiaj i ja to zrozumiem a w burdelu płacisz i masz i gdzie w tym zrozumienie i przyjemność dla tej drógiej strony bo oczywiście samo dno wyjdzie zadowolony że zapłacił!!!

Gość mrdomell
Do marella no napisałem do ciebie więc jesli możesz słonko to odpisz moj nr gg to 68563 a dalek już będziesz wiedzieć czekam i pozdrawiam zwłaszcza te dziewczyny ze zdrowym podejściem do życia i to prawda że tyle z życia twoje ile sama weźmiesz!!!

Gość Kotka25
I ja akceptuję seks bez zobowiązań bez tej całej zbędnej ideologii; chodzi o przyjemność,której są w stanie dostarczyć sobie dwie osoby,cierpiące na nudę i rytynę w związku.. Popieram w 100 %!:)