Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimne s

Misiaczek na stałe, macho na jedną randkę

Polecane posty

Gość zimne s

Ten jednak, kto myśli, że kobiety stworzone są do wierności, popełnia zasadniczy błąd. Płeć piękna ma inną strategię prokreacji. Idealnym stałym partnerem i nominalnym ojcem jest osobnik spokojny, stateczny, gwarantujący stabilizację i bezpieczeństwo życiowe. Jednak lepsze geny może mieć lekkomyślny zawadiaka z sąsiedztwa. (...) Austriacki profesor Karl Grammer uważa, że kobiety skłonne są do skoku w bok właśnie wtedy, kiedy prawdopodobieństwo poczęcia przez nie dziecka jest największe. Grammer filmował kobiety w wiedeńskich dyskotekach i przeprowadzał z nimi wywiady, pytając o fazę cyklu i metody antykoncepcji. Opracował nawet program komputerowy, który obliczał, jaki procent gołej skóry pokazują dyskotekowiczki. Okazało się, że mężatki, które nie biorą tabletek antykoncepcyjnych, najczęściej przychodzą na tańce w fazie jajeczkowania. Wtedy też zakładają najbardziej skąpe stroje, odsłaniające do 40% powierzchni ciała. Naukowcy nazywają tego rodzaju strategię rozrodczą pań gene-shopping, czyli zakupy genowe. Przypuszczalnie kobiety potajemnie zwiększały w ten sposób „jakość” swych dzieci od zamierzchłych czasów.

I czemu ma to sluzyc?Czy to ma byc potwierdzenie wasze teori,ze kobiety to k***y?Bo przeciez Wy jestescie tacy wspaniali ,bez skazy!!!!;-)

Gość kobiety nie maja uczuc
:(

DOSKONALY artykul.... http://wiadomosci.onet.pl/1351226,242,1,1,kioskart.html dziwi mnie ze niektorzy badania naukowe uwazaja za USPRAWIEDLIWIANIE zdrady ... czyli nalezy je odrzucic jako szkodliwe dla spoleczenstwa ?? taka jest prawda drogie panie i panowie.../moze znajomosc biologii nie jest zbyt wielka w spoleczenstwie/ ale jestesmy zwierzetami i robienie z siebie TYLKO aniolkow cudownych pozwala wam zyc w klamstwie o sobie i innych... niedopuszczanie do siebie mysli ze takimi motywani sie kierujemy tez...

{ ale jestesmy zwierzetami } Bąć uprzejmy zwierzaku pisac za siebie. Ja jestem człowiekiem. :o

no coz Myrevin....tak Ci sie wydaje tylko ....humanisto heheheh ale nie dziwi mnie podejscie do tematu naszego spoleczenstwa majacego uraz do nauk scislych i przyrodniczych....

Gość to nie jest usprawiedliwienie
zdrady, tylko stwierdzenie faktu, ze w naturze człowieka nie leży monogamia. I naqwet nie wiem jakbyśmy się przed tym bronili, to taka jest orawda. Chyba każdy w zyciu miał ochotę zdradzić - nie mówię, ze to zrobił ale juz sama ochota jest oznaką , ze monogamia nie lez w naszej naturze

I to nas wlasnie odróżnia od zwierząt-mamy rozum i potrafimy myśleć.A że czasem komuś sie nie udaje-no cóż nie każdy jest doskonały.

Gość to nie jest usprawiedliwienie
własnie - tylko rozum. I tylko dzięki rozumowi nie zdradzamy. Bo ciało chce, a głowa nie. Co i tak doprowadza do prostego wniosku, który napisałam powyżej.

Gość co w tym dziwnego
Liberalny portal promuje Libertynskie podejscie społeczne,portal ten takze wysmiewa wszystko co uczciwe,honorowe i patriotyczne oraz jest sponsorowany przez neo-liberalny koncern medialny,a to dlatego bo tam gdzie panuje kurestwo,libertynizm i liberalizm narodowi wybranemu najłatwiej robić geszefty :D kiedyś był komunizm a teraz liberalizm :),tylko coś za mało tych bez skórki w obecnej kadencji sejmu i rządzie dlatego w mediach słychac takie głosne aj-waj a otłumaniona,zdeprawowana przez post-komuchów i liberałów czesc społeczeństwa(zwłascza młodzież) warczy na wszystko co prezentuje jakąkolwiek moralnośc,honor i praworzadnośc tak jak stado baranów bez wyobrażni jak to okreslił pewnego razu jeden redaktor "opiniotwórczej" gazetki :P