Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany -

Witam wszystkie kobiety mam problem - mam 22 lata i bardzo lysieje

Polecane posty

Gość Zalamany -

... a co gorsza jest to dziedziczne i zadne leki an to nie pomoga :-(... ostatnio zostawial mnie dziewczyna po bardzo dlugim zwiazku...ja caly czas probowalem ratowac te wlosy ale niestety tego nie mozna powstrzymac :-( jak ja poznalem to mialem bardoz fajen geste wlosy prezentowalem sie inaczej minel pare lat i niestety ona mi nawet kiedy powiedzial ze bede bardzo brzydki jak bede lysy ale pozniej to sporstowala ze i tak bedzi emnie kochac... no ale sie rozstalsimy ale to nie byl powód dla kotrego mnie zostawial ale mysle ze to tez mialo duzy wplyw na jej decyzje.. starams ie nie przejmowac tymi wlosami ale widze o iel mialem ladniejsza twarz pare pat temu kiedy wlosy byly ok... nie kazdemu lysian pasuje :-( i teraz nie wiem czy mam sie ogolic na lyso czy po protu trzymac te wlosy co mam a juz mam dos spore luki i bardzo przdzedzoenna przodzie wyglada to kiepsko :-(. Dodam ze reszta mnie jest bardzo atrkcyjna jestem ladnie zbudowany od paru lat ciwcze zadbany opalony wszsytko by blyo ok gdyby nie te wlosy...ktore mnie niestety zaczyanja wpedzac w kopleksy tym bardziej teraz kiedy jestem ebz kobiety... Dziewczyen doradzcie cos ogolic sie na lyso ? no np 3mm czy chodzic z tymi przedzeonym przodem i lukami...Ehh zycie lubi platac figle :-(. Pozdrawiam

Gość jak to klopotliwe
moze bierzesz sterydy? ogol na lyso :)

Gość się nie martw
Mój facet też łysieje. Używa jakichś specjalistycznych szamponów, ale zanim zaczął, zrobiły mu się zakola i chyba nie da się tego odratować. Nie ma jeszcze trzydziestki. Dla mnie jest najprzystojniejszy i wcale mi to nie przeszkadza. :) To nie jest istotna rzecz, jeśli się kocha.

Gość Samoakceptacji kochany potrzeb
ujesz i to wszystko. Moj maz tez lysiej i jest mniej wiecej w twoim wieku, ale dla mnie to bez znaczenia, pozdrawiam

Gość Zalamany -
Nie biore sterydó i wiedzialem ze napenwo ktos tak napisze :-)... no ale widzisz ty go poznalas nie lysego a to co innego :-(... kobiety jakos zle patrza na takich facetów... a jak ja bede lysy i na dodatek jestem jeszcze umiesniony to od razy bedzie ze jakis koksiarz... dres.. itd :-(

Gość się nie martw
A właśnie, może spróbuj tych specyfików na łysienie? Nie pamiętam nazw, ale możesz poszukać na googlach. Mojemu mężczyźnie przestały wypadać włosy, ba, są jakby gęstsze niż przed paroma miesiącami. Jeśli chcesz, spytam go o nazwy, ale to dopiero wieczorem.

Gość się nie martw
A skąd, poznałam go, jak już miał te zakola :D

Gość tez chcialabym wiedziec
moim zdaniem natychmiast ogolic glowe:):):) tacy faceci sa strasznie sexy:) pod warunkiem,ze to nie napompowane karki;)

Gość Marteczka**
ogol sie na lyso - uwilbiam lysych mhhhm

Gość tusia ja
ogol sie na lyso ja tam lubie lysych no chyba ze tobie to nie pasuje co to za czlowiek ktory zostawia drugiego z powodu wlosow:o

Gość Zalamany -
hmm nie az tak to nie wygladam :-) raczej jak pan z okladki mens's health ale to jezlie mowimy o ciele :-) no ale niestety takich wlosów jak oni to nie mam :-) dodam ze jeszcze ze jestem blondynem no i z tylu mam te wlosy ciemne z przodu jasne bo slone do tego jeszcze bardzo zadkie... dziekuje za odpowiedz nie spodziewalem sie ze tak szybko ja dostane... Pozdrawiam

Gość jaworzynka
ogól głowę i po kłopocie :). Jesteś wysoki ? dobrze zbudowany? to nie ma problemu. Gorzej jak bys miał twarz szczura, 170 cm w kapeluszu i chudą klatę. Wtedy masz przerypane. Zostaje tylko forum i panienki w gazetach. Tak ma niski i brzydki.

Gość się nie martw
Jeśli chcesz przełamać stereotyp łysego pakera, kup okulary zerówki ;)

Gość Zalamany -
Obetne sie na lyso :-) moze wyrosna mi nowe i wiecej ahahah :-)

Gość Zalamany -
mam 185 wzrostu hmm tez tak mysle ze co to za dziewczyna jak potrafila mi powiedziec takie cos... ehh ale milosc czasem jest slepa i sie nie dostrzega tego ze ty kogos kochasz a ten drogi czlowiek jest z toba tylko dla twojego wygladu... a jak to przemija to narka.. :-(

Gość takajakajestemja
mój narzeczony też łysieje, gdy go poznałam miał bujną czuprynkę, teraz próbuje ratować jego włoski ziółkami :)) zrobiłam mu mieszankę do picia i do nacierania. rezultaty można zobaczyć dopiero po paru miesiącach, chcemy jeszcze użyć tego specyfiku vichy zobaczymy, ale nie zostawiłabym go z powodu włosów, bzdura.... powodzenia jak masz jeszcze co ratować to to rób !!!!

Gość się nie martw
Stary, ja wiem, że to boli, ale najwyraźniej była straszną idiotką.

Gość dziewczyna łysego
hej Zalamany, poznałam łysego faceta i wyleczyłam go chyba z kompleksów:) Mi się bardzo podoba poza tym że ma świetną osobowość:) Ścięcie tych włosow całkiem na krótko to bardzo dobry pomysł. Będziesz wygladał atrakcyjniej.

Gość Zalamany -
Nigdy nie pisalem na zadne forum :-) i jestem naprawde zaskoczony tymi odpowiedziami itd :-) Dziekuje bardzo jutro ide sie obciac :-)

mojego kolegi brat miał chyba ze 12 lat a może i mniej i miał łysienie plackowate :O wiem, że przysyłano mu jakieś leki z Francji od rodziny stamtąd. i się wyleczył, ale minęło parę lat. a teraz ma burzę włosów do ramion :D a co Tobei poradziś? na pewno jest na to lek. przecież to nie jest normalne - mieć tyle lat i łysinkę. ale jeśli przeszkadzają Ci przerzedzajace się stopniowo włosy, to czemu nie zgolić głowy? na pewno będziesz się rzucał w oczy, ale... :D niektórym z łysinką do twarzy :P a ta dziewczyna... z powodu łysienia Cię zostawiła? to wiesz. faktycznie żałosna jak dla mnie i dziecinna :O . przecież każdy ma prawo do zmarszczek, wypadających włosów itd. już nie wspominam o innych gorszych przypadkach. Nikt nie jest cudem świata całe życie. ażdy kiedyś się zestarzeje i będzie mniej atrakcyjny. ona też :D pozdrawiam i łebek do góry :D

Gość się nie martw
:) Cieszę się. Powodzenia.

Gość prawie dziewietnastka
Mój chłopak też ma 22 i zaczyna łysieć, ale nie wiemy jak to leczyć. Ktoś wie do kogo się udać, gdzie zacząć?

na pewno jak zgolisz głowę to będzie Ci ladnie :D zobaczysz, przekonasz się i polubisz siebie :D

Gość Zalamany -
Ja bylem juz u tylu dermatologów i kazdy mówi to samo ze to dziedziczne no i teraz lodziez szybciej dorasta itd ... i moj ojciec w wieku 30 lat juz byl lysy... ale to byly inne czasy teraz ludzie podobno maja wiecej stresu itd...Ja juz stosowalem duzo leków ale to nic nie daje juz nowe napewno nie urosna podobno moge zachowac to co mam ale to co mam to jest za malo :-) patrze w lustro i widze ze wygladam beznadziejnie ale nie moge sie odwazyc isc zgolic sie na krotko..naszczescie sa czapki :-)Pozdro

Gość prawie dziewietnastka
To mówicie, że sie nie da? Ja kiedyś czytałam w necie, że to można hormonami wyleczyć. Ale to się trzeba udać do zwykłego lekarza rodzinnego po skierowanie do dermatologa, czy jak?

to czapki są beznadziejne :O wiesz, to po prostu kwestia przyzwyczajnia. obetniesz włosy i zobaczysz że będziesz się dobrze czuł, na pewno to wymaga trochę czasu, najpierw jest szok, oczywiście się sobie nie podobamy w nowej fryzurze, ale potem się przyzwyczajamy i nawet zaczynamy w niej lubić siebie. obaczysz, przekonasz się :) ale decyzja należy do Ciebie.

Gość Zalamany -
Wiesz to jest typowe lysienie androgenowe u towjego chlopaka co i umnie... to w sumie mozna leczy ale do konca zycia trzeb dzien w dzien uzywac pwnych preparatow ze by te wlosy nie wypadly.. tak jak co dziennie myjesz zeby tak samo bedzie trzeb stosowac ten preparat np Loxon to jest pewnie pierwszy ktory przep[ize mu dermatolog ale jak przestanie go stoswac wlosy poleca jeszcze szybciej... mozna stosowac takie tabletki ale zaden dermatolog nie przepisze bo to moze mnie wplyw na potomstwo np twoj men mogl by zostac bezplodny... i podobno mogl by miec problemy z tymi sprawami po tych tabletkach... ja bylem prosilem dermatolog ale mi nie przepisala...ja ma bardzo duzy temperament i mysle ze to by mi akurat nie zaszkodzilo...a jak by nawet troche mi ten temperament opadl to moze i lepiej :-)...slyszalem keidys o tym ze pewni naukowcy udowodnili ze panowi wlasnie którym wypadaja wlosy z powodu lysienia androgenowego maja duzo wieksza ochote na sex niz inny mezczyzni... :-) Pozdrawiam

Gość djajda
lysi faceci wygladaja super! jeszcze jesli do tego jestes dobrze zbudowany i fajnie sie prezentujesz... a lysina maskowana resztkami wlosow na pewno nie jest sexowna... mowie za siebie rzecz jasna :P naprawde polecam 3 milimetry i niezatruwanie sobie glowy problemem!