Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliiiwieeezakochannaa

....Prosze was o pomoc i doradzcie mi co mam zrobic ...

Polecane posty

no więc tak: nazwe go X. więc x jakies kilka miesiecy temu chodził z pewną dziewczyna ale zerwali i on mial przez nia doła.Ja zaczełam do niego krecic juz nie miał doła i był wolny no i wiem ze mu sie podobam bo pisał mi i wogole wogole ,,, same wiece słodkie pisanie na gg i juz wszystko wiadomo ... No i pewnego dnia on napisła mi ze ma dziewczyne a a się zwiesiłam i zaczelismy powazną rozmowe no i on powiedział ze ta dziewczyna to jest ta jego była przez ktora miał doła bo ona wyznała mu ze go kocha ale on nie jest pewnien bo ktoś namieszał mu w głowie .. czyli ja ;/ no i ostatecznie padły wyznania i tp no i on wybrał mnie bo uznał ze bardziej ciągnie go do mnie. no i było git git .... spotkalismy sie no i moje uczucia się nasiliły czyli coś wiecej niz zauroczenie... no i on niedawno mi napisął ze on nie jest pewien czy chce miec dziewczyne i ze musi mnie lepiej poznac nim byśmy byli razem .. bo w sumie działo się to szybko ... no i ja sie załamałam a on mi napisał ze dalej chce się ze mną spotykac i mnie poznawac a szansa ze bedziemy to 60% a ze nam się nie uda to 40% ... czyli pośrednio prawie .... i zadałam mu pytanie czy załuje swojego wyboru ... no a on napisął mi ze tak jakby... ale nie to ze załuje tylko lubi swoją było i jak ona cierpi to on tez napisał mi ze nie woli ani jej anie mnie i to jest ten kłopot... no ale doszlismy do porozumienia ze bedziemy się spotykac zapomnimy o cym co było po czesci bvedziemy pozytywnie nastawiani ze nam się uda i będziemy liczyc na więcej.. i on przyznał ze to bardzo dobre rozwiązanie. ale bardzo mnie zabolały jego słowa ze on nie woli mie ani jej bo nie wiem teraz o co mu chodzi... pisze ze chce mnie lepiej poznac a teraz ze tak jakby załuje wyboru ;( prosze o pomoc co ja mam zrobic ;(;( błagam bo mam okropnego doła z tego powodu ;(;(;( a mi na nim bardzo zalezy jak on mi napisał to jemu na mnie rowniez pomimo tego wszytskiego dalej ma coś do mnie ..... czyli ciągnie go do mnie , zalezy na mnie i chce mnie dalej poznac nim cokolwiek ... błagam prosze mi pomoc ;(

pomożcie ;(

.......;(

:[ myslałam ze sa tu normalni ludzie a nie co tylko dołowac potrafia :[ dzięki bardzo :[ ;(;(

Gość co to za brednie
dziwczynko!! naucz się wpierw pisac a potem zajmij się miłoscia bo widze pusta jestes jak beben afrykanski.

sama jestes pusta :[

Gość a czym się interesujesz
jakieś hobby? Hmmm...

Gość no i było git git
a można wiedzieć, ile masz lat dziewczynko ?

15 ...;/ no ale nie piszcie mi o szkolei tp bo chyba kazdy ma prawo do szczescie ktorego ja nie mam :( juz od dłuzszego czasu wiem ze 15 i miłosc to malo bo nauka ale co ja mam zrobic serce ne sługa ;( zakochałam się i nic na to nie poradze wiec prosze was o rade ;(

.............

Gość Przypuszczam ...
że ten chłopak w którym jak mowisz się zakochałaś, tak na prawde sam nie wie czego chce. Jest pewnie w twoim wieku, moze troche starszy, a faceci w takim wieku to dzieciaki jak wiesz. My kobiety dojrzewamy szybciej :-D Ja myslę, że po prostu mu się nie narzucaj, trzymaj go na dystans i nie licz na jego miłość. Podejrzewam, że to łechce jego ego, że dwom dziewczynom zalezy na nim ...

Gość Kochanie to forum dla
kobiet. Facet o którym piszesz to smarkacz, pewnie by chciał was dwie, ale ktora dziewczyna się na to zgodzi, niech sobie szuka takiej głupiej na lato :-D Wiesz nie raz tak jest, że jak chłopak widzi, że przegiął i może stracić dziewczyne to wtedy robi wszystko, żeby nie odeszła ... w kazdym razie ja na twoim miejscu starałabym się znaleźć lepszy model ... co ty na to ? :-D

Gość Ja to nazywam
"Pokolenie Balcerowicza ";czyt.IDIOCI !!! :D:D:D