Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chaoos

Znowu zamieszanie z terrorystami

Polecane posty

Gość a moj maz
wlasnie utkwil w anglii.mial dzis wracac ale loty do polski wszystkie zawieszone :-(

Gość chaoos
ale masz z mężem jakiś kontakt ? ponoć szukają dalszych osób, nie wiadomo kiedy odwołają stan alarmowy i samoloty zaczną startować, no cóż lepsze to niż jakaś kolejna masakra :(

Gość ssssssssssd
podobno na tvn24 pokazują na naszym lotnisku jakiś ładunek do którego nikt się nie przyznaje, ludzie zostali ewakuowani i czekają na saperów :o

Gość a moj maz
mam kontakt.siedzi u brata bo pojechal na chrzciny :-( nie wiadomo kiedy wroci bo poki co wszystkie loty sa wstrzymane. chata wolna bedzie bal :-) zartuje oczywiscie

Gość a moj maz
a ja siedze w pracy i nic nie wiem o tym pakunku :-(

Gość a moj maz
to jak cie gowno obchodza terrorysci to po kiego chuja to czytasz

Gość po ty by głupi miał pytanie

Gość a moj maz
hehe glupi nie zadaja pytan bo mysla ze znaja wszystkie odpowiedzi

Gość ty podszywacz byl taki top o p
podszywasz wyszamuj tam

Gość na pewno obchodzisz
wscibska sasiadke :-)

Gość na pewno obchodzisz
urzad skarbowy ;-)

Gość nie da ci tego ojciec nie da c
ci matka tego co moze dac ci sasiadka ........... chces wiedzec co wyslij smsa o tresci "pudernica" na numer 7799 koszt jedyne 1zł

Gość yyyyyy..******* muzulmanow
zadziwiajace ze zawsze oni sie bombami obwieszaja.... nie przypominam sobie w ciagu ostatniego roku innych wielkich organizacji terrorystycznych.....jak z ich religia zwiazanych jak dla mnie to ich powinni z ziemia zrownac normalnie jak w swiecie nie umieja pokojowo zyc

Gość kurta MAS
oni tez nie sa zwiazani z religia tylko tak pierd....islam nie kaze zabijac.to tak jak ruydzyk i jankowkski nie sa zwiazani z katolicyzmem.poza tym oni morduja tez muzulmanow wiec nie doszukuj sie kontekstu religijnegop.chodzi o kase i wladze.dziel i rzadz.podziela swiat na muzulmanski i reste i muzulamanskim beda sobie rzadzic.talkie jest ich zalozenie ale ch im z tego wyjdzie.poza tym od kilku zdebilalu=ch arabskich bogaczy dostaja siano za nawracanie europy na islam.a tak byliby golodupcami.to wszystko tylko kasa i polityka a nie religia

Gość kurta MAS
jasne pierdol wojsko.ale w razie wojny to bedziesz sie modlic zeby tylko jacys zolnierze za ciebie zdychali.jak trwoga to do boga.a poki nic sie nie dzieje to pierdolicie wszystkich

Gość chaoos
Ty, co Cię nie obchodzą terroryści -jeśli nikogo bliskiego tam nie masz, to pewnie, że to dla Ciebie mało istotne. Ja się ciagle boję o brata, jak był wybuch w londyńskim metrze, to on akurat miał wchodzić tam, bo jechał do pracy :o yyyyyy..******* --> no właśnie, coś w tym jest, ja mieszkam przy hotelu dla uchodźców, mieszkają tam sami muzułmanie, mam z nimi kontakt, przykro mi to pisać, ale oni nie są normalni :o Zachowają się czasami jak niezrównoważeni szaleńcy, że już nie wspomnę o przedmiotowym traktowaniu kobiet..

Gość kurta MAS
a ja znam wielu muzulamnow jeszcze z uczelni.teraz w doroslym zyciu tez i sa duzo bardziej normalni niz np moja rodzina.takie generalizowanie jest niebezpieczne

Gość kurta MAS
terrorysci to terrorysci i nie wazne jakiej sa rasy wyznania czy narodowosci.morduja wszystkich rowno. a ci uchodzcy to pewnie nie maja w polsce latwego zycia.moze dlatego zachowuja sie jak szalency.uciekali najczesciej przed wojna czy terrorem i trafili na supertolerancyjne i opiekuncze panstwo gdzie wszyscy muzulamnie to terrorysci :-(.polacy juz zapomnieli co to znaczy byc uchodzca politycznym.jak sami otrzebowali to darli ryje ale innjym pomoc nie laska

Gość chaoos
nie genralizuję, może moje negatywne zdanie wynka stąd, że są to uchodźcy, ludzie którzy przeszli swoje, tortury, ucieczkę z kraju ( gł. Czeczeńcy ), ale trudno dostrzec u nich pokore i szacunek do życia, wręcz przeciwnie :(

zamach byl na loty przez atlantyk, nastepnym razem proponuje leciec ze Stansted, ze Stansted nie lataja do Stanow...

ja wracam za 2,5 tyg z heathrow do Polski... mam nadzieje ze do tego czasu sie sytuacja troche unormuje :o

Gość To ja już nie rozumiem
Czeczeńcy atakują !!??? Czy Baskowie !?

Gość Trepy
Czemu mam liczyć na wojsko,przecież jakby co to uciekną z kraju ! To same tchórze 1 No chyba,że przeciwnik jest o wiele słabszy ! :D

Gość licz na siebie
no to ty uciekniesz jak kazdy rasowy tchorz.powodzenia

Gość Zostanę
Bo nie jestem TREPEM