Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaa

czy to bylo poronienie?????

Polecane posty

Gość zasmuconaa

JEZELI DOSZLO DO ZAPLODNIENIA, TO JAKIS TYDZIEN TEMU, A WCZORAJ DOSTALAM OKROPNEGO KRWAWIENIA. sTRACILAM TYLE KRWI, ZE NIE TRACE TYLE CHYBA PRZEZ 2LATA MAJAC OKRES.. LAŁO SIE ZE MNIE. bOLU JAKIEGOS NIE ODCZUWALAM, TYLKO GLOWA MNIE BOLALA I SZUMIALO MI W NIEJ. ZAZNACZE, CHODZ NIE WIEM, CZY MA TO COS DO ZNACZENIA, ALE WCZORAJ I PRZEDWCZORAJ BRALAM BARDZO GORACA KAPIEL. IDE O 17. DO LEKARZA. aLE POWIEDZCIE MI, CO O TYM SADZICIE. BOJE SIE,ZE TO FAKTYCZNIE TO CO PODEJRZEWA.

Gość zasmuconaa
:((

Gość nie wiem czy doszlo
nie wiem, czy doszlo, ale teoretcznie tak, poniewaz kochalam sie bez zabezpieczenia

to raczej nie wygląda na poronienie, zbyt szybko od ewentualnego zapłodnienia. Raczej jakiś krwotok, z jakich powodów powie Ci już lekarz.

Gość Młoda..16
napsz jak juz bedziesz wiedziec bo jestem ciekawa co to takiego mogło byc ....

Gość jaaaaaaaaaaa
Kurcze skoro podejrzewałaś, że doszło do zapłodnienia to po jaką cholerę brałaś bardzo gorącą kąpiel???nie wiesz, że kobietą w ciąży nie wolno???Zwłaszcza na początku ciąży???No chyba, że chciałaś poronić! Ja właśnie w ten sposób poroniłam, tylko niestety nie wiedziałam, że byłam w ciąży(brałam tabletki, a one zawidły, bo wcześniej trochę chorowałam), bo inaczej w zyciu bym się nie wykąpała w gorącej wodzie. Napisz co powiedział Ci lekarz, bo też jestem ciekawa.

Napisz prosze z jakiego powodu było to krwawienie, też jestem bardzo ciekawa. Pozdrawiam autorke- będzie dobrze!