Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarulka2222

Ludzie mówią chcielibyśmy mieć takie problemy!

Polecane posty

Gość czarulka2222

Kobietki...mam nietypowy problem,może znajdzie się któraś w podobnej sytuacji...łączmy się.Pełno facetów dookoła,zapchana skrzynka mailowa od wielbicieli,setki smsów,zaloty,kwiaty,słodkie oczy...a ja KOCHAM tylko jednego,który o tym nie wie.Co robić?Czekać na...niewiadomo co czy korzystać z tego powodzenia???

Gość he he
No to mu może powiedz albo inaczej daj do zrozumienia?

Gość czarulka2222
może to zabawne w kontekście tego co napisałam,ale boję się odrzucenia

Gość he he
No skoro te tłumy wielbicieli Cie nie odrzucają, to on pewnie też. Zresztą masz 2 wyjścia. Cierpieć dalej, albo mu powiedzieć, w tym drugim wyjściu istnieje jakas szansa, że się uda, a jak nie, to cierpisz tak czy siak. Więc nie wiem w czym problem. Nie obraź się Czernulko, nie jest to atak na Ciebie, ale kurcze, wychodzisz na taką rozpieszczona, rozwydrzoną troszkę, wiesz, masz prawie wszystko, pewnie z łatwością byś Go zdobyła, więc o co chodzi? :) Pozdrawiam.

Gość czarulka2222
he,he: nie obrażam się,bo skąd masz niby wiedzieć..napisałaś/łeś to co myślisz.Uwarzasz,że faceci wiszący na telefonie to WSZYSTKO?To prawda mam wiele i cieszę się z tego,ale rozwydrzona,broń Boże! Ja też mam prawo kochać

Gość czarulka2222
przepraszam za błąd

Gość he he
Nie, nie uważam, że to wsyztsko, coś Ty. Tylko niektórzy nawet tego nie mają :)

Gość ten sam problem
ja mam tak samo . kolezanki mi zazdroszcza . ale co mi po tlumie wielbicieli skoro ja chce tego jednego

Gość czarulka2222
Napisałam tu bo jestem troszkę zagubiona w tej sytuacji,chciałam z kimś obiektywnym pogadać i nieznajomym..

Gość czarulka2222
ten sam problem:a Ten jeden co na to??

Gość he he
Rozumiem Cię i nie atakuję, takie spostrzeżenie tylk owalnełam. Też mam tu swój topik gdzie się chcialam zwierzyć :) Pozdrawiam Cię :)

Gość czarulka2222
He,he: ja też pozdrawiam,miło,że ktoś we mnie wierzy;)

Gość ten sam problem
nie wiem , niby jest miły . mowi że jestem fajna itd, ale nic w tym kierunku nie robi

Gość czarulka2222
to DOKŁADNIE jak u mnie i co zamierzasz?

Gość ten sam problem
raz byla sytuacja ze jakis tam chlopak sie go pytal czy jestem wolna a on powiedzial , ze nie a jestem , to taki chyba pies ogrodnika

Gość a moze widzi
te tlumy wielbicieli i po prostu wydaje mu sie ze nie ma szans tak maja ladne dziewczyny moze po prostu staraj sie z nim wiecej rozmawiac, zwracac na niego uwage, a jak jest tepy to albo bez owijania w bawelne powiedz mu ze nie interesuja Cie inni albo tlumok z niego i nie warto zawracac sobie glowy;)

Gość ten sam problem
kurde ja sie wstydze i mu pewnie o tym nie powiem , poczekam albo sprobuje z kims sie umawiac , moze jak zobaczy że interesuje sie innym to cos zrobi

Gość a moze widzi
jak tlumok to wtedy odpusci jak mu brak odwagi to bedzie czekal ja bym sie wiecej z takim spotykala, na zasadzie kolezenstwa, prosila o pomoc itd zeby uwierzyl w swoje sily dlugo tak mialam jak Ty na szczescie moj maz jest typem pewnym siebie i nie musialam korzystac z takich wybiegow;) ale jeszcze pamietam jak bylo:D

Gość czarulka2222
dość dobrze go znam,taki pewny siebie z wierzchu,dusza towarzystwa a wewnątrz wrażliwy mały chłopiec(27lat);)nie wiem, w końcu w ogóle zostanę sama...nie chcę ranić tych innych facetów poprostu nie czuję do żadnego nic więcej oprócz sympatii

Gość a moze widzi
nie ma opcji ze bedzie dobrze dla wszystkich nie ma tez opcji ze wszystkich bedziesz miec trzeba sie zdecydowac na jednego, skoro go wybralas to zawalcz... a moze to tylko dlatego ze on taki "niewyrywny" w stosunku do Ciebie, brak Ci go w kolekcji? sorki za szczerosc, ale czasami tak jest;)

Gość czarulka2222
A może widzi:nie wzięłaś pod uwagę jednego,że może On nie tłumok,ale ja nie w jego typie jestem:)

Gość czarulka2222
a w życiu,nie jestem podrywaczką,ale dzięki za szczerość...kocham na prawdę, przy nim czuję się bezpieczna i dobrze się rozumiemy

Gość a moze widzi
ladna dziewczyna jest w typie wszystkich:D z moich doswiadczen wynika ze czesto faceci uwazaja ze taka ladna to ma wszystko to na mnie nie spojrzy - zreszta kobiety tez tak maja... i sie wszystko glupio zapetla... a po latach jak juz sie wypatrza w tlumie i sie przekonaja do siebie to sie smieja ze tacy glupi byli... zreszta mowisz ze nie chce za bardzo zebys sie z innymi umawiala:)

Gość czarulka2222
Oj, z tą ładnością to bym nie przesadzała,nie jestem typową pięknością,mam raczej .jak to się mówi , oryginalną urodę.Ktoś kiedyś powiedział turecko-indyjską;)