Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas kaska

dlaczego bolą mnie kolana?

Polecane posty

Gość jakas kaska

gdy chodzę po schodach to bolą mnie kolana a gdy wstaje rano to cierpną mi stopy i gdy stąpam to z lekkim bólem ale po chwili mi przechodzi. czy ktoś tez tak ma?

Gość konieczna jestwizyta u lekarza

Gość może idź do lekarza
a nie pytaj sie głupio na forum :o

Gość możesz albo
mieć początek gryby( ból mięśni stawów kości) to jeden z objawów, chociaż w lecie raczej mało prawdopodobne; możesz mieć lekki reumatyzm, badź "zastój" kości. Za mało się ruszasz. Wiecej sportu. Dretwienie oznacza brak jakiejś konkretnej witaminy ale zapomniałam jakiej...

Gość mulan23
ból stawów przy wchodzeniu po schodach może oznaczac zapalenie stawów lub młodziencze rzs. radze jak najszybciej udac sie do lekarza. mozesz równiez miec za mało mazi stawowej lub nieprawidłowy rozwój chrzastek stawowych. nie lekcewaz tego. nie ma czegos takiego jak "zastój kości"!

Gość majestic
miałas kiedys zapalenie grdła wywołane przez paciorkowce?? robiłas kiesdys ASO??

Gość jakas kaska
jak miałam 14 lat to potrącil mnie samochód , uderzyłam łokciami i kolanami o maskę. zaraz po wypadku nie mialam problemów ale po jakimś czasie czasami bolały mnie lokcie i jak naduszałam w boczne zgięcie kolana to mnie piekło tak jakby pękła żyłka. nie wiem czemu tak się dzieje. czy to może być z powodu wypadku czy dlatego że się mało ruszam. nie wiem czy iść z tym do lekarza czy poprostu więcej ćwiczyć i samo przejdzie.

Gość jakas kaska
nigdy nie chorowałam na gardło, grypa to też na pewno nie jest bo bolą mnie od dawna

Gość jakas kaska
mam 25 lat więc na pewno to też nie jest związane z młodzieńczym rzs

Gość majestic
mnie tez czasem bola stawy, głownie kolana...ale ja wiem ze to przez zakazenia paciorkowcami jak byłam dzierckiem...co to juesr rzs??? cos zwiazanego z gorączka reumatyczną, czy cos innego??

Gość hmmmmmoze
nie wiem

Gość Brondynka
Jak mnie czasem boli kolano to sparzę pokrzywą kilka razy i mam spokój przez parę miesięcy.

koniecznie idź z tym do lekarza!!!!!! bo jeśli coś jest nie tak to może da się to jeszcze wyleczyć :) uwierz zastrzyki w kolana są bardzo ale to bardzo bolesne a w moim przypadku niewiele pomagają i ból mija tylko na kilka dni :O

Gość mulan23
juz wyjaśniam :-) rzs to reumatoidalne zapalenie stawów. to żę masz 25 lat to nie znaczy ze nie możesz go miec rehabilitowałam pacjentki w przedziale wiekowym 16- 70 lat. jeśli potrącił cie samochód mogło dojść do uszkodzenia łękotek, chrząstek stawowych lub więzadeł. musisz iść na badania. na pewno nie przejdzie to od ćwiczeń uwierz mi...

Gość mulan23
... apoza tym paciorkowce lubią umiejscawiac sie nie tylko na migdałkach. przenoszona angina może spowodować zapalenie mięśnia sercowego, zapalenia stawów i in. tak więc sio na badania i to już...

Gość gość
Mnie kolana zaczęły boleć od przeciążenia. Byłam u lekarza i kazał mi brać suplement diety z kolagenem.

Gość gość
Dużo młodych ludzi ma obecnie zwyrodnienia kolan lub uszkodzenie chrzastka stawowej, u mnie zaczęło sie w wieku 27 lat od chrupanie, strzykania, po kilku latach pojawił sie ból Trzeba ćwiczyć by maź sie wytwarzała, najlepszy jest rowerek bez obciazenia

Gość aqina
A co to za suplement z kolagenem? Też mnie bolą troszkę kolana.

Gość gość
Kolagen zawiera suplement diety 4Flex. Brałam i polecam :)

Gość Darja
Wizyta u lekarza jest konieczna , ale profilaktycznie możesz pobrać 4flex. Jest to dobry preparat regenerujący chrząstkę. Mnie po regularnym braniu przez 3 miesiące wzmocnił stawy i mięśnie.

Dzień dobry, Nasz suplement diety zawiera Fortigel® czyli kolagen naturalnego pochodzenia. Kolagen to białko, które stanowi budulec macierzy chrząstki (95%). Natomiast białko w postac***eptydów pomaga utrzymać zdrowe kości, wspiera wzrost i utrzymanie masy mięśniowej. Więcej informacji o produkcie na naszej stronie www. Zakupu produktu można dokonać również z naszej strony internetowej. Życzę niebolących stawów! :) W razie jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość Ludka z Nowej Huty
Chyba 4Flex4Flex o smaku czarnej porzeczki jest najciekawszy poniewaz ma jeszcze wit C. Jakoś mnie to pzekonuje. Spróbuję go napewno

Gość gość
a po co witamina C ? przecież ona nie pomaga na ból stawów

Witam ponownie! Zawarta w składzie 4Flex witamina C pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania chrząstki. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość babu_szka
A dla tej starszej młodzieży , tej której stuknęła 60-tka. 4flex będzie dobry. Jakieś skutki uboczne odnotowaliście. Czy to preparat tylko dla młodzianów.

Witam ponownie! Droga babu_szka dla osób w wieku 50+ rekomenduję 4Flex Silver + wapń + witamina D. Dodam też, że produkty linii 4Flex nie powodują skutków ubocznych i są w pełni bezpieczne. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość gość
Tępe dzidy nie róbcie facetom laski klęcząc to was kolana przestaną boleć :D

Gość babu_szka
Dziękuje za odpowiedź Pani Agnieszko. Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie można kupić ten suplement. Patrzyłam na półkach z lekarstwami w supermarkecie ale nie widziałam go.

Gość Wista
Radzę, zapytać w aptece, ja tam go kupuję. Nie mam przekonania do leków kupionych w markecie.