Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yamayka

jak zrzucić oponkę???...wypowiedz się

Polecane posty

Gość yamayka

Witam. Pewnie nie tylko mi przeszkadza tzw "oponka":P No cóż, zeby ja zrzucić probowalam juz chyba wszystkiego...diety,ćwiczenia, hula hop i nic...:( mam nadzieję, że wypowoedziecie się i zmowywujecie mnie i inne Panie do pozbycia się jej...:P Mi żeby stracić oponkę wystarczy jakies 2 cm w pasie,ale nie wiem jak szybko i skutecznie się ichpozbyć.POMÓŻCIE MI I ZMOTYWUJCIE,ŻE WARTO ORAZ ZACHECAM DO ZMOTYWOWANIA SIĘ(CHOĆ MI TEGO BRAKUJE:p) I JEŚLI KTOŚ CHCE SIĘ "TEGO" POZBYC JAK JA I MIEĆ PŁASKI BRZUSZEK TO WITAM W CLUBIE, A POTEM BEDZIEMY MIEĆ SATYSFAKCJĘ Z TEGO O DOKONAŁYŚMY:p

Gość to faktycznie niezła
opona - dwucentymetrowa :o

Gość Anegelelelee
DOlaczam sie... ale ty to zbytnio oponki nie masz... bo nie wyobrazam sobie ze oponka moze byc 2centymetrowa...

Gość yamayka
no coz...moze powiem tak..nie wiem szczerze mowiac czy mojaoponka jest duza czy mala w kazdym badz razie wystarczy 2c, w pasiezgubic i oponki nie ma..takmi sie wydaje heh...znaciemoze jakes fajne sposoby i szybkie zeby jeszcze wte wakacje sie pozbyc oponki??? Hehe wiecie, wydaje mi sie ze 2cm w pasie to niewiele..

Gość yamayka
a moze nawet mniej niz 2 cm...

Hm, jak by to powedzieć... Mam oponkę, ale nie jest ona moim jakimś problemem. Miałam ją, gdy ważyłam 46 kilo i mam teraz, gdy ważę 56 kilo. Więc przyzwyczaiłam się, ze oponka jest i będzie.

No cóż, widze ze nie tylko ja mam ten problem :)) ja zamowilam sobie na allegro speed z olimpa na spalanie tluszczu, mam nadzieje ze pomoze, bo u mnie oponka to nie wszystko, mam jeszcze schaby :P

Gość yamayka
Ja znalazlam cwiczenia na spalenie oponki. Nazywa sie to 6 weidera. Przy tych cwiczeniach wyrobia sie tez miesnie i mozna sobie poprawic kondycje. No coz sprobuje i sie zobaczyy:P

Gość wulkanizator
no wiec tak. Zakladam ze masz juz zdjete kolo z samochodu. Teraz spuszczasz powietrze z kola (wykrecasz wentylek), jak zejdzie powietrze trzeba pobawic sie lyzkami, albo zrzucic oponke specjalnym przyrzadem. Mam nadzieje ze pomoglem :)

Gość zepsute koło
wreszcie jakaś sensowna odpowiedź, dzieki wlulkanizator

Gość aaaaaaaaaaanusia
ja kiedys stosowalam diete south beach najlepsze w tej diecie jest to ze na samym poczatku stosowania tej diety schodzi wlasnie oponka...

Gość versace1
diety moze i tak ale na pewno pomoze hula-hop. codziennie przez miesiac czy dwa po 15 minut a oponka na pewno zniknie.

Gość gość
Najlepszym tak jak w moim wypadku byłaby siłownia i trener personalny,. Ułożył mi dietę, polecał ćwiczenia które były na brzuch itd. Brałam też slimcea, które pomagało mi w codzinnym utrzymaniu diety jak i szybszy m zrzucaniu kg, zrzuciałam 9 kilo z czego z 90% na brzucha. Ale jeśli chcesz zaoszczedzic, to w domu możesz trenować. Poszukaj sobie jakiś filmów na YT, skacz na skakance też, brzuszki, byle to było regularne i nie chaotyczne, np rozpisz sobie plan. Do tego jedz nie tłusto i bez słodyczy, a np więcej na parze.

Gość gość
W moim przypadku najlepszą metodą okazało się "mniej żreć" plus liposukcja ultradźwiękowa :)

Gość gość
ja polecam Cooltech - kriolipoliza. Już po oponce takiej pod pępkiem.