Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra_córka

Co kupić rodzicom na prezent z okazji 25-rocznicy ślubu?

Polecane posty

Gość dobra_córka

Jakie macie pomysły na prezent z takiej okazji w przyzwoitej cnie niestety, bo nie mam z czego zaszaleć?

Gość inna corke
:)))

Gość sylka-j.
zafunduj im wnuka ...

Gość 25maja25
Od syna z żoną otrzymaliśmy kosz wypełniony słodyczami,kawą,herbatą,butelka wina,owoce,wszystko ładnie celafonem i kokardą spięte.Super widok,wszystko przydatne i prezent inny niż zawsze.Zamiast wina może być np.szampan.Wielkość i zawartość kosza dostosuj do swoich możliwości finansowych.

Gość upik
zafunduj im weekend gdzieś np; morze lub góry w Polsce. a jak masz wiecej rodzenstwa to sie zluzcie,

A może komplet pościeli? Ale taki naprawdę exclusive, albo dobre wino żeby sobie sami wypili wieczorkiem ;) albo weekend w jakims pensjonacie

Rok temu miałam podobny problem o ile nie chcesz kupic lub nie wiesz czy by nie przydały by sie np. nowe kieliszki czy cos ze szkła kup cos co sprawi przyjemnosc nie koniecznie cos przydatnego a co raz jest taka rocznica. Ja kupiłam z narzyczonym ogromny kosz kwiatów (fakt wydalismy sporo) i zwiędły ale rodzice byli zaskoczeni i bardzo im sie podobały. Ja wiedziałam ze taki prezent \"mało przydatny\" a raczej cieszący oczy (krótko:P) sprawi radosc. Sama sprobuj ocenic co im spodoba sie

Witam, Jak nie masz za dużo kasy to proponuje żebyś zakupiła fotoksiążkę, to strasznie fajny prezent, taki streszczenie wspólnych lat w obrazkach. Ceny są zróżnicowane, także na pewno znajdziesz coś dla siebie.