Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonawdowa

JASKINIA SOLNA był ktoś? jakie wrażenia? warto?

Polecane posty

wchodzi sie tam z innymi ludzmi?jak najlepiej sie ubrac? czytalam gdzies ze najlepiej w dresie i koniecznie w bialych skarpetach-czy to prawda?

Gość a nie lepiej w ogóle pojechać
do Wieliczki ? :) tam jest dużo takich solnych jaskiń :)

Gość byłam
w kilku. Skarpetki to wymóg niektórych, ale mogą być też pokrowce - taki jak w szpitalu.

Ja byłam ze swoim facetem i akurat nikogo innego nie było o godzinie, którą wybraliśmy :) A w samej jaskini było ok 7 \"leżaków\", ale nie wiem ile osób najwięcej wpuszczają. No i zalezy pewnie od samej jaskini, pewnie w innych miastach może byś inaczej. I nie stawiano nam żadnych wymagań odnoście stroju- oprócz tych białych sakpetek (wchodzisz boso). Myślę że rodzaj ubioru jest nieistotny- byleby Tobie było wygodnie.

No bo zapytałaś \"czy warto jest się wybrać do takiej jaskini?\" Dla mnie warto, ale może Ty masz inne oczekiwania odnośnie takiego miejsca, dlatego będzie łatwiej Ci odpowiedzieć jeśli powiesz czego się spodziewasz :)

Po wyjściu byłam zrelaksowana, odpoczęłam. Przez jakiś czas nawet byłam jeszcze spiąca, później energia powróciła ;) No i pewnie moje drogi oddechowe mają się ciut lepiej.

Jaskinia solna to miejsce które naprawdę warto odwiedzić. Nie tylko ze względów zdrowotnych,ale również aby się odprężyc i zapomniec choc na chwile o problemach. Polecam szczególnie Jaskinię w Rudzie Śląskiej ( www.jaskinia.rsl.pl )

jeszcze jedno. 8.10 mają być seanse pokazowe - bezpłatne; jeśli jest ktoś z okolic,to zachęcam; najlepiej wczesniej zadzwonic (nr jest na stronie, którą podałam powyżej)