Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm............

NIESMAROWANIE TWARZY KREMAMI-SZKODZI CZY WRęCZ PRZECIWNIE?

Polecane posty

Gość hmmm............

jak w temacie.moja jedna kolezanka w ogole nie smaruje twarzy i ma ladna cere-zero wypryskow i nie sucha.natomiast inne mowia ze trzeba smarowac bo to bardzo wysusza...to w koncu jak to jest...zaznacze ze mam cere normalna,nie sucha ani nie tlusta.dzieki z gory:)

Gość hmmm............
up up:)

caly sekret polega na tym,zeby DOBRZE dobrac krem do typu skory. Np jesli masz cere tlusta i uzywasz tlustego kremy,to efekt moze byc jeszcze gorszy,niz jakbys niczego nie uzywala. Ale ja generalnie nie jestem zwolenniczka nie uzywania niczego. Moze twoja kolezanka jest faktycznie duza szczesciara,ze ma cere doslownie bezproblemowa. Ale mysle,ze te \"braki w pielegnacji\" wyjda za pare lat,np w postaci zmarszczek.

Gość saffi
ja przez cała szkołe podstawową niczym sie nie smarowalam i mialam cudowną cerę no... ale byłam wtedy dzieciakiem....

Jezeli masz cere noemalna powinnas dobrac krem wlasnie do cery normalnej- taki,ktory bedzie nawilzal (nawet normalna potrzebuje nawilzenia) i chronil przez negatywnym wplywem srodowiska.

Gość wyobrażam sobie
Ja stosuję krem Bambino na noc. Kiedyś stosowałam kremy matujące pod podkład, w stylu Vichy, Garnier itp, ale miałam po nich maskę i zaprzestałam stosowania kremów.

Gość hmmm............
myslicie ze krem nivea lub dove(ale to tylko np po wysuszajacym myciu twarzy lub w zime bo jest baaardzo tlusty)wystarcza do cery normalnej?

A ile masz lat? Jezeli do 20 to mysle,ze wystarczy, jesli powyzej 20 to radzilabym ci siegnac po jakis lepszy, a jesli masz wiecej niz 25 lat,to juz zdecydowanie polecam dobry krem, dla 25-latek wlasnie, np Eris, Dermika, AA Oceanic, itp.

Gość hmmm............
mam prawie 21 lat...czyli radzicie jakis juz lepszy...hmmm moze nivea nawilzajacy??uzywalam raz i bardzo mi odpowiadal...

Gość hmmm............
hehe chodzi mi o ten inny nivea...nie pamietam nazyw ale jest w takim kremowym szkatulkowym opakowaniu sprzedaja go w kartoniku

Daj mi pomyslec,czego ja w twoim wieku uzywalam....Hmmmmm.....o juz wiem, wtedy byl taki fajny krem L\'oreala Hydro cos tam.Byl to bardzo lekki zel nawilzajacy. Ale juz go niestety od paru lat nie widzialam. Fajny jest tez z Garniera nawilzajacy-tez ma taka fajna zelowa konsystencje i wcale nie jest drogi-kosztuje ok 13 zl. Nivea tez sa fajne, ale pod warunkiem,ze na ta zwykla Nivea za 3 zl, tylko jakis nawilzajacy w sloiczku. Fajne sa tez kremy Happyderm z L\'Oreala- niby mozna je stosowac juz od 15 roku zycia. Niestety odpowiedni krem trzeba dobrac metoda prob i bledow- najlepiej idz do jakiejs drogerii i popros o probki.

Gość hmmm............
dziekuje bardzo za opinie pomysle nad jakims lepszym kremem:)