Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzikk*

UDANE zwiazki z ludzmi poznanymi w necie ..

Polecane posty

Gość Madzikk*

ja poznalam mojego narzeczonego z ktorym bierzemy slub w grudniu na czacie..:) napisalam mu moj nr gg i ze jak chce to niech sie odezwie i wyszlam:P po 2 miesiacach dlugixh rozmow spotkalismy sie..i juz tak trwamy szczesliwie :D ktos jeszcze?:classic_cool: :P

Gość Madzikk*
gratuluje :) fajne uczucie podczas pierwszego spotkania w realu no nie? :P

Gość Madzikk*
u nas tez :D chcial mi dac buzi w pyszczek a ja mu jezor do buzi :D przez to stal sie smielszy:) milo wspominac

Gość a wczesniej
przed spotkaniem wymienialiscie sie zdjeciami czy szliscie na spotkanie w ciemno ?

Gość Madzikk*
zdjecia oczywiscie na dziendobry :) nawet filmiki..potem, smski i rozmowy telefoniczne az w koncu spotkanie:P pojechalam sie z nim spotkac i wrocilam po 3 dniach do omu :P

Gość piknie
"bierzemy slub w grudniu na czacie.." gratulacje, to chyba bedzie pierwszy slub zawarty na czacie ;):D

Gość Madzikk*
no ja niestety akurat miala malowanie w mieszkaniu ;/ przepraszam za tamta pomylke :P za duzo mysli naraz ;)

1 chlopak poznany na czacie 5 lat temu dzisiaj: jest moim najlepszym przyjacielem chcoiaz dzieli nas 600km 2 chlopak poznany na necie:wielka miloscinternetowa,przyjechal do mnie z drugiego konca Polski zeby sie spotkac dzisiaj: nie utrzymujemy kontaktu 3 chlopak poznany na www.sympatia.pl zapowiadal sie na dobrego znajomego,bo blisko mieszkamy dzisiaj: pare godzin temu powiedzialam mu ze to koniec z nami,poniewaz traktuje mnie tak a nie inaczej,on oczywiscie blaga zebym mu dala szanse (zwiazek przeszlo 2 lata) dziekuje za uwage:classic_cool:

chlopak poznany na czacie skinheads.civ od 2 lat razem mieszkamy , slub w grudniu :D najwieksze szczescie jakie mnie w zyciu spotkalo wygrzebane z glupiego czata :D

to jakis skinhead? :D tak na marginesie to fajne uczucie byc zakochana nie? :D

skinhead skinhead :D:D: uczucie naprawde nie do opisania kazdego dnia coraz bardziej go kocham nikt nigdy nie sprawial ze kazdego dnia czulam sie najwspanialsza i nie dawal mi takiego ciepla zycie z nim jest wspaniale i wszystko wydaje sie byc takie latwe :) ❤️ dla mojego wytatuowanego , lysego , skarbenka :)

Gość oblechhhhhhhhhhhhhs
jesteś ze skinheadem? :o przejebane

Gość mój jest udany
tylko trwa dośc krotko mam nadzieje że juz tak zostanie 10miesięcy trwa

Gość nielubieee niedzieli bleee
ja na czateri poznalam mojego przyszlego meza :) okazało sie ze mamy wspolnych znajomych i duzo nas laczy i tak latka nam plyna a za niedlugo slub :)

Gość Madzikk*
gratuluje 🌼 wspaniale tak poznawac ludzi..;)lepiej na poczatku gadac nie patrzac sobie w oczy..mozna byc super szczerym itd..:) a potem to juz kwestia przeznaczenia :P

Gość nielubieee niedzieli bleee
my dlugo nie pogadalismy. Napisalam do niego zeby sie ze mna umówil bo mi sie nudzi bo widzialam ze na ogolnym zaczał sie umawiac z inna :P a on sie zgodzil tej 2 powiedzial ze moze innym razem... No i raczej nie ebdzie innego razu bo niedługo wesele :P

Gość podniose bo fajny

Gość lesny luuuudek
ja tez przez neta szczesliwa jestem:D szybko do spotkania doszli i .... ❤️ tak ze nigdy nie mowcie nigdy ;) nawet wymarzyc tego nie mozna bylo sobie wczesniej co teraz jest :)ahhhh

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj