Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panoramika

wj, jak wygląda dwuletni bachor?

Polecane posty

wystarczy usunąć nawias na końcu linku jak się wyświetl już strona taki nawias i działa młotku :P

Gość taka ja sesesese
2 latek narazie nic nie rozumie a potem mu powiedza synku jak miales dwa latka to zajebales babcie ... biedne dziecko

Gość panoramika
sorry za błędy w linku, ale jakoś sobie widzę poradziliście ;-) właśnie strasznie się zdziwiłam...widać auto było na biegu....ale kurde !!! przecież gazu ktoś musiał dodać !!! dwuletni szczeniak ?!

Gość taka ja sesesese
wcale nie musial moze autko stalo na wzniesieniu i jak spuscil reczny to sie stoczylo poprostu i wpadło na biedna babcie!!

Gość taka ja sesesese
a przecie reczny nie jest wcale trudno spuscic!!!!

Gość dnlnfslk
o kurcze a moja rodzinka czasami swoje dzieci wpuszcza do samochodu zeby sie"pobawily" tak jakos glupie przyzwyczajone dzieciaki....

no wiesz trzeba go odpowiednio zlapac itd...nie wiem czy dwuletnie dziecko by to potrafilo. chyba ze samochod poprostu stal,bez recznego,na biegu,wtedy po odpaleniu silnika mogl ruszyc....prosto na bacie...

jeśli auto było na biegu to by ruszyło - tylko, że musiałaby to być jedynka albo wsteczny, bo inne biegi raczej spowodowałyby wyłączenie się silnika :]

Gość nie wierze mysle ze to
pijany ojciec chlopaka. Mozliwe, ze byl to wypadek, ale to pijany ojciec i zgania na dziecko. No bo co "zrobia" 2 latkowi?

Gość ehhhhhhhje
a babcia już nam nie powie jak było ;]

Gość taka ja sesesese
to bylo tak : babcia upila swojego syna a potem potracila sie samochodem pozorujac wypadek tak zeby cała wina spadla na 2 letniego wnuka :P